![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Zdravo ja sam razmišljati o kupnji jednog od navedenih kartica,
Samo woundered na recenzije kao ja licemjerje naći na mnogo na ovoj kartici, osim za PC World website. Razlika između 8800 i 9600, itd. .. Njezina je cijena u £ 149.98 i imam 150 £ vrijedi bonovi provesti u bilo koje grupe DSG inc pc svijet i koji bi to biti velika inprovement na moj 2 x 7900GT na MO. Isto tako što Techno zalogaj znači? Hvala za bilo kakav savjet unaprijed. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Linkovi na točno molimo kartice
Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
|
|||
|
|||
|
To je ona i nakon.
http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
|
|||
|
|||
|
The 9600GT je odlična kartica, samo malo bolje od 8800GT i malo pricier, on će se ubistvo 7900's
Kao i za to se zove tehno, njegova samo ime
|
|||
|
|||
|
nazdravlje čovjek za to, izgleda kao da sam off PC World subota na onda. : D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yeh, idi za to.
U 9600 je lijep kartice sada je vanjska strana za jedan zalogaj. Imam jedan na narudžbu za PC Mates sam zgradu.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Quote:
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Moram se složiti s Carbon.
U 9600 je dobra kartica za novac, a high-oc'd jedan će biti bolji izvođač od 256MB 8800GT. Ali to ne mogu dotaći pristojno oc'd 512MB 8800GT. Čak i uz rast cijena od 512MB 8.800 nad 9.600 li još uvijek mislite da mislite da je 512MB 8800 je bolji vrijednost za uloženi novac.
|
|
|
|||
|
|||
|
pa šta ya kazivanje je za dodatnih 20 £ idi za 8800GT 512MB? iz istog site.I dont umu plaća extra za nju, ako će se njegova bolja.
Cheers all ya anyways za replys. Nič .. |
|
|
|||
|
|||
|
Quote:
The 8800GT 512MB je bolja od 9600 i mislim da vrijedi dodatni ako si možete priuštiti i to će biti bolje na višim rezolucijama as well.