![]() |
|
|
|||
|
|||
|
היי אני חושב לקנות את אחד הכרטיסים הנ"ל,
רק woundered על ביקורות כמו שאני צביעות הרבה כדי למצוא את זה על כרטיס אחר מאשר ה-PC העולמי באתר האינטרנט. ההבדל בין 8800 ו 9600 וכו '.. במחיר שלה ב £ 149.98 ויש לי בשווי של 150 £ שוברים להשקיע בכל קבוצה Inc DSG PC בעולם זה היה נהדר להיות inprovement שלי 2 x 7900GT בבית מו. כמו כן מה המשמעות של מעט טכנו מתכוון? תודה על כל עצה מראש. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כל הקישורים כדי המדויק כרטיסים בבקשה
|
|
|
|||
|
|||
|
זהו אחד לאחר אני.
http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
|
|||
|
|||
|
ה 9600GT הוא כרטיס מעולה, רק מעט יותר טוב מאשר 8800GT ו קצת pricier, זה יהיה על רצח של 7900
לגבי זה נקרא להיות טכנו, רק את שם
|
|||
|
|||
|
Cheers פרק בשביל זה, נראה כאילו אני מחוץ למחשב אז ישבתי על העולם. : D
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Yeh, לכו על זה.
ה 9600 הוא כרטיס נחמד עכשיו זה כבר קצת החוצה. יש לי אחד על מנת mates של המחשב אני הבניין.
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני חייב להסכים עם Carbon.
ה 9600 הוא כרטיס טוב בשביל הכסף, ו-high-oc'd אחד יהיה ביצועים טובים יותר מאשר 256MB 8800GT. אבל זה לא נוגע decently oc'd 512MB 8800GT. גם להגדיל את המחיר של 512MB 8800 על 9600 אני עדיין חושב חושב 512MB 8800 הוא ערך טוב יותר עבור הכסף.
|
|
|
|||
|
|||
|
אז מה הוא אומר לך תוספת של 20 £ ללכת על 8800GT 512MB? מאותו site.I dont דעתך לתשלום נוסף על זה אם את הולכת להיות יותר טוב.
לחיים בכל מקרה עבור כל replys אותך. NIC .. |
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
ה 8800GT 512MB יותר טוב את 9600 ואני חושב שווה את תוספת אם אתה יכול להרשות לעצמו את זה ויהיה יותר טוב גם רזולוציות גבוהות יותר.