![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Mam na myśli zakupu jednej z powyższych kart, Wystarczy woundered na gości, jak i cant find znacznie się na tej karcie innej niż PC World stronie. Różnica między 8800 i 9600 itd. .. Jego wycenione na £ 149.98 i mam £ 150 warte Vouchery spędzić w każdej grupie DSG inc PC świata i by to było wielkie inprovement mój 2 x 7900GT na pn. Również co techno bitowa oznacza? Dzięki za wszelkie rady z góry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wszelkie linki do dokładnego karty należy
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
| |||
| |||
| Jest to z jednej i po. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| W 9600GT jest wielkim karty, tylko nieznacznie lepsze niż 8800GT i trochę pricier, to zabójstwo w 7900 na Jeśli chodzi o jego nazwie techno, po prostu jego nazwę
__________________ www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() |
|
| |||
| |||
| cheers chap do tego, wygląda jak i poza PC World na to sobota. : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, Go for it. W 9600 jest dobrą kartą teraz została obecnie na trochę. Mam jeden na zamówienie dla mates PC Ja budynku.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Muszę zgodzić się z węgla. W 9600 jest dobrą kartą dla pieniędzy, a także wysokiej oc'd jeden będzie skuteczniejsze niż 256mb 8800GT. Ale to nie może dotknąć jeden godnie oc'd 512mb 8800GT. Nawet z podwyżki cen na 512mb 8800 w 9600 nadal uważam zdaniem 512mb 8800 jest lepszy stosunek jakości do ceny.
|
| |||
| |||
| so what ya wypowiadając się o dodatkowe 20 funtów przejdź do 8800GT 512MB? z tego samego site.I dont mind wypłacania dodatków do niego, jeśli jej będzie lepiej. Cheers anyways dla wszystkich ya replys. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Cytat:
W 8800GT 512Mb jest lepszy niż 9600 i myślę, że warto dodatkowych jeśli możesz sobie pozwolić na to i będzie lepiej w wyższej rozdzielczości, jak również.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Zakładki |