![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Max Mă gândesc să cumpere una dintre cele de mai sus, card, Doar pe woundered revizuiri ca i cant pentru a afla de mult pe acest card, altul decât site-ul PC World. Diferenţa între 8800 şi 9600, etc .. Sale cu preţuri de la £ 149.98 şi i-au valoare de £ 150 de bonuri de a petrece în orice lume inc DSG grup de PC şi ar fi o inprovement mare, la 2 MY X 7900GT la mo. De asemenea, ceea ce nu a TECHNO bit spui? Multumesc pentru orice sfat in avans. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Orice legaturi cu exact carduri, vă rugăm să
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Aceasta este o după ce i. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| De 9600GT este o mare carte, doar puţin mai bine decât 8800GT şi un pic pricier, va omor pe 7900 al Ca şi pentru a fi numit TECHNO, ei doar un nume
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| |||
| |||
| Noroc flăcău pentru că, se pare ca i off la PC World sâmbătă pe atunci. : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, du-te pentru el. În 9600 este o carte de acum frumos a fost pentru un pic. Am şi eu unul de pe ordinea de Mates PC sunt clădire.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Trebuie să fiu de acord cu carbon. În 9600 este o buna carte de bani, şi o mare oc'd-o va fi o mai bună decât un interpret 256MB 8800GT. Dar el nu poate atinge un decent oc'd 512MB 8800GT. Chiar şi cu preţul creşte de la 512MB 8800 peste 9600 Eu cred că încă mai cred în 512MB 8800 este mai bună valoare pentru bani.
|
| |||
| |||
| Deci, ce ya spune este pentru un extra £ 20 du-te pentru 8800GT 512MB? de la aceeaşi părere site.I dont de plăţi suplimentare pentru aceasta în cazul în care sa mergi la a fi mai bine. Noroc oricum pentru tine toate replys. NIC .. |
|
| |||
| |||
| Citat:
De 8800GT 512MB este mai bună decât în 9600 şi cred că merită extra dacă îşi pot permite aceasta şi va fi mai bun la rezoluţie mai mare, de asemenea.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Marcaje |