![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj já jsem přemýšlel o kúpu jedného z vyššie uvedených kariet, Len woundered na recenze ako i cant nájsť ďaleko na túto kartu, ako je PC World stránkach. Rozdiel medzi 8800 a 9600 atď .. Jeho ceny na 149,98 libier a som £ 150 v hodnote poukážok stráviť v akejkoľvek skupiny DSG vr PC World a malo by to byť veľký inprovement o mojej 2 x 7900GT na mo. Tiež to, čo robí TECHNO bit znamená? Vďaka za akúkoľvek radu vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Všetky odkazy na presný kariet, prosím
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| To je ten, i po nej. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| V 9600GT je skvelá karta, len trochu lepšie ako 8800GT a trochu drahšie, bude vražda je to 7900 Pokiaľ ide o skutočnosť, že sa nazýva TECHNO, len jeho meno
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| nazdraví chap za to, že vyzerá aj na vypnutie PC World na sobotu potom. : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, choďte do toho. V 9600 je pekný karta teraz je pre jeden bit. Mám jednu na objednávku pre kámoše PC jsem budove.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musím súhlasiť s Carbon. V 9600 je dobrá karta za tie peniaze, a high-oc'd bude lepší herec ako 256megabajt 8800GT. Ale nemôže dotknúť slušně oc'd 512mb 8800GT. Dokonca sa cena zvýši na 512 mb 8800 nad 9600 Pořád si myslím, si myslím, že 512mb 8800 je lepší hodnota za peniaze.
|
| |||
| |||
| takže to, čo hovorí, je pre mňa navyše 20liber ísť za 8800GT 512mb? od rovnakého site.I dont myseľ platenia navyše za to, ak sa jej bude lepšie. Nazdraví tak ako aj pre všetky ya replys. Nič .. |
|
| |||
| |||
| Citácia:
V 8800GT 512MB, je lepší než 9600 a myslím si, že stojí za to sa naviac, ak si to môžu dovoliť a bude lepší vo vyšších rozlišeních rovnako.
__________________ serverguy |