![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben yukarıda kartlarını satın alma, düşünce pm Olarak i cant çok bu kartı PC Dünya web sitesi dışında bulabileceğiniz Sadece incelemeleri woundered. Fark, 8800 ve 9600 arasında vb .. Bunun £ 149.98 at fiyat ve herhangi bir DSG grubu Inc adet Dünyaya harcamayı Fişler 150 YTL değerinde ve bir büyük inprovement benim 2 x 7900GT üzerindeki Pt olacaktır. Ayrıca bu TECHNO biti mi? Önceden herhangi bir öneri için teşekkür ederiz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tam kartları için herhangi bir link lütfen
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bu, benim after. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| Sadece biraz 8800GT biraz daha pahalı, sadece cinayet daha iyi 9600GT büyük bir kart olan 7900's Olarak bu TECHNO, onun sadece bir isim olarak
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| |||
| |||
| şerefe bu adam, i gibi kapalı bilgisayar dünya için görünüyor sonra Cumartesi : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, bunun için git. The 9600 Şimdi biraz için bir güzel bir kart. Ben bina am arkadaşları PC için bir sipariş var.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ben Karbon kabul gerekir. The 9600 para için iyi bir kart ve yüksek bir daha performanslı bir 256MB 8800GT daha olacak oc'd. Ama dokunma bir hoşgörüyle 512MB 8800GT oc'd. I hala 512MB 8800 düşünüyorum para için daha iyi bir değeri 9600 düşünüyorum üzerinde 512MB 8800 bir fiyat artışı bile.
|
| |||
| |||
| Bunu sana ne söyledi an extra £ 20 için 8800GT 512MB gitmek nedir? Eğer onun giderek aynı site.I dont düşünülerek bunun için ekstra ödeme daha iyi olması gereklidir. Tüm seni replys için Şerefe zaten. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu 8800GT 512Mb ve 9600 daha iyi ve ben onu Ödeyebileceğinizden fazla değer düşünüyorum ve daha yüksek çözünürlüklerde de daha iyi olacak.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |