![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Я думаю про покупку однієї з перерахованих вище карток, Просто woundered за відгуками, як я нахиляє знайти на багато чого з цієї картки, крім веб-сайті PC World. Різниця між 8800 і 9600 т.д. .. Її ціною £ 149,98, і я £ 150 ваучерів варто витрачати гроші на будь-які Inc DSG група PC World, і було б великою inprovement на моєму 2 X 7900GT в міс. І що робить розрядні ТЕХНО значить? Спасибо за будь-які поради заздалегідь. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-які посилання на точних карт, будь ласка
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Це одне і після. http://www.pcworld.co.uk/martprd/sto...ory_oid=-31463 |
|
| |||
| |||
| 9600GT великий картки, тільки трохи краще, ніж 8800GT і трохи дорожче, це буде вбивство 7900's Як за цей час називається "ТЕХНО, її просто назва
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Cheers главу для цього, дивиться, як я Off To PC World на те Сб : D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeh, зробіть це. 9600 Ніцца карт тепер він був поза для небагато. У мене є для того, щоб на ПК товаришів я будую.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я повинен погодитися з вуглецем. 9600 є гарною карти гроші, і високої oc'd один буде краще, ніж виконавець 256mb 8800GT. Але воно не може стосуватися пристойно oc'd 512mb 8800GT. Навіть з урахуванням підвищення ціни на 512mb 8800 по 9600 я все ще думаю, думаю, 512mb 8800 краще Співвідношення ціна / якість.
|
| |||
| |||
| Так що я кажу це для додаткових £ 20 Перейти на 8800GT 512MB? з того ж site.I Dont Mind платять додатково за це, якщо його буде краще. Cheers У будь-якому випадку для всіх Я. Replys. Nic .. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
8800GT 512Mb краще, ніж 9600, і я думаю, варто додатково, якщо Ви можете собі це дозволити, і буде краще у високій роздільній здатності, а також.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Brandnew 9600GT причини помилки DLL | Raph78 | Графічні карти & Монітори | 25 | 12 січня 2009 13:33 |
| NVIDIA GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Графічні карти & Монітори | 9 | 20 жовтня 2008 00:52 |
| Bfg 9600GT Ок | ghbnic | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 жовтня 2008 14:24 |
| Техно Bimbo потребує допомоги і порад! | Чарівник | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 8 | 27 червня 2008 12:27 |
| 9600GT | redden137 | Графічні карти & Монітори | 56 | 25 березня 2008 11:14 |
| Різьба Інструменти | |
| |