![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé, Nemrég vettem észre a különbség az én Vista és az én XP. Azt, hogy ugyanolyan méretű monitorok, de az én XP-it's all kinda nagy. Van ötlete, hogyan shrink meg. Egészségére ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vezérlőpult, Megjelenítés, Beállítások, és állítsuk be a képernyő felbontását, ha ez az, amit gondolsz
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| I can see your beszélünk állásfoglalása a monitor. Megváltoztatni, hogy az nagyobb vagy kisebb: A Windows XP. Jobb klikk az asztalon> Tulajdonságok> Beállítások> akkor megjelenik egy képernyő felbontás csúszkát. Vigye fel a védjegy, amíg ez a méret tetszik. Elijah |
|
| |||
| |||
| Kösz fiúk a gyors és pozitív visszajelzést |
|
| |||
| |||
| Ó, a welcome. Ez az, amit mi itt csinálni ![]() Elijah |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Furcsa Nav kijelző IE | jonkon2 | Web Design, Hosting & SEO | 0 | 18. június 2009 18:12 |
| Igen, egy másik "IE nem tudja megjeleníteni a weblapot" | amb3sc | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 12. június 2009 13:02 |
| FPS megjelenítés | icu222much | PC és konzol játékok | 3 | 8. Szeptember 2008 11:26 |
| Segítség kijelző fagyasztás | tublecain | Általános fémáru Chat | 9 | 15. augusztus 2008 14:53 |
| Need Help No Megjelenítés Moniter | newhamish | Általános fémáru Chat | 6 | 1. november 2007 05:16 |
| Téma eszközök | |
| |