![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Recent, am observat diferenţa dintre meu mi XP şi Vista. Ei trebuie să aceleaşi dimensiuni monitoare, dar pe XP meu e tot cam mare. Orice idee cum să-l psihiatru. Noroc ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Panoul de control, Afişare, Setări, şi de a regla rezoluţia ecranului, în cazul în care este ceea ce vrei să spui
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Pot să vă vedeţi de vorbit despre rezoluţia monitorului. Pentru a schimba aceasta pentru ao face mai mari sau mai mici: Pentru Windows XP. Click dreapta pe desktop> Properties> Settings> apoi veţi vedea un ecran de rezoluţie glisantă. Misca-l pe marca, la un interval de timp până când nu-i mărimea dorită. Ilie |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc băieţi pentru rapid şi feedback pozitiv |
|
| |||
| |||
| Oh dvs. de bun venit. Asta e ceea ce suntem aici pentru a face ![]() Ilie |
![]() |
|
| Marcaje |