![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Аз съм нов за този форум, но аз се надявах Може ли да ми помогнеш. Аз бях беше моя компютър за почти две години без никакви сериозни проблеми. Все пак за да се дни, когато се опитах да си взема COMP от скрийнсейвър режим и го замрази. След изчакване около 3 минути и все още е на скрийнсейвър реших да твърди рестартирате COMP. След рестартирането ми обичайните Dell лого бяха червени линии захождането на екрана, когато BIOS екрана, излязоха на целия екран се изпълни с $$$$$$$ предмети (дори и припокриващи текстовете на екрана) след зареждане на Windows екрана би поп нагоре (няма проблеми там), но след това на екрана е черен и ми montier непрекъснато влиза в сила освен режим след завой го, аз съм поздрави с BSOD за NV4_disp.dll е хванат в contant цикъл. Мога да влезе в безопасен режим и след час на научните изследвания и безброй решения, без никакви резултати съм го свиват надолу, за да го бъде или NV4_disp файл не работи правилно, или моята видео карта е заснет изцяло. Аз опитах: ~ Деинсталирането ми водача, Driver метач, и преинсталирането с най-новите актуализирани шофьор ~ намаляване ми хардуерното ускорение ~ вървят вирус сканиране ~ System Restore Аз съм изтича на косата и опции, всяка помогне ли може да предложи да се appretiated. тук са моите очила: Системна информация ------------------ Времето на този доклад: 3/18/2009, 13:37:19 Машиностроене име: Серена Операционна система: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Езици: Английски (Регионална Настройка: английски) Система Производител: Dell Инк. Система Модел: Dell DXP051 BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Версия 1,10 A05 Процесор: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 процесори) Памет: 2046MB RAM Страница на файла: 123MB използват наличните 3818MB Windows Пос: C: \ WINDOWS DirectX версия: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Настройка Параметри: Не е установено DxDiag Версия: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Графична карта: GeForce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако това се случва в BIOS на графични карти е заснет, не начини около нея.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, Този какво е страх. Ами благодаря много за бързия отговор, аз ще купя карта веднага след това. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Нова графична карта - разплащателна карта = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Графика на карти & Монитори | 9 | 5-и парламентарен Aug 2009 08:44 |
| Закупуването на нови графични карти - NVidia GeForce 9400GT? | Марсела | Графика на карти & Монитори | 1 | 4 юни 2009 02:13 |
| Лаптоп графична карта: Intel X3100 спрямо NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Лаптопи, Mobiles & текст | 7 | 29 ноември 2008 16:12 |
| GeForce 8400GS графична карта | Jayster | Графика на карти & Монитори | 15 | 2-ро Фев 2008 17:49 |
| Графична карта / монитор проблеми | Lone500 | Графика на карти & Монитори | 8 | 18 Jan 2008 17:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |