![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, Είμαι νέος σε αυτό το συμβούλιο, αλλά Ήλπιζα ίσως να σας βοηθήσουν με. Έχω είχε στον υπολογιστή μου για δύο σχεδόν χρόνια δεν με σοβαρά προβλήματα. Ωστόσο πρόκειται να μέρες πριν Όταν προσπάθησα να μου ΜΥΔ εκτός λειτουργίας και την προστασία οθόνης που πάγωσε. Μετά από αναμονή περίπου 3 λεπτά ακόμη και για την προστασία οθόνης i αποφάσισε να ξεκινήσετε πάλι τον σκληρό comp. Μετά την επανεκκίνηση μου συνήθη dell λογότυπο είχε κόκκινες γραμμές που προβλέπονται από την οθόνη, όταν το bios οθόνη ήταν το σύνολο της οθόνης ήταν γεμάτη με $$$$$$$ αντικείμενα (ακόμη και η επικάλυψη τα κείμενα στην οθόνη), μετά την οθόνη φόρτωσης των Windows θα pop up (δεν υπάρχουν προβλήματα), αλλά μετά από αυτή τη μαύρη οθόνη και μου πηγαίνει montier προχωρεί συνεχώς σε ισχύ εκτός λειτουργίας μετά μετατρέποντάς την σε, είμαι χαιρετίστηκε με BSOD για το NV4_disp.dll να εμπλακούν σε ένα Επικοινωνία βρόχο. Μπορώ να τεθεί σε ασφαλή λειτουργία και μετά από ώρες έρευνας και αμέτρητες λύσεις με αποτελέσματα που δεν έχω περιόρισε στα ενώ η NV4_disp αρχείο είτε δεν λειτουργεί σωστά ή μου κάρτα βίντεο που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου. Έχω δοκιμάσει: ~ Απεγκατάσταση μου οδηγού, σαρώτης οδηγού, και την επανεγκατάσταση με την τελευταία ενημέρωση του οδηγού ~ μείωση μου υλικού ~ εκτελεί έλεγχο ιών ~ Επαναφοράς συστήματος Είμαι εξαντλείται των μαλλιών και επιλογών, οποιαδήποτε βοήθεια σας παιδιά θα μπορούν να προσφέρουν appretiated. specs μου είναι εδώ: Συστήματος Πληροφοριών ------------------ Ο χρόνος αυτής της έκθεσης: 3/18/2009, 13:37:19 Μηχάνημα με το όνομα: SERENA Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Γλώσσα: Αγγλικά (Regional Setting: English) Σύστημα Κατασκευαστής: Dell συν Σύστημα μοντέλο: Dell DXP051 BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1.10 A05 Επεξεργαστής: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Μνήμη: 2046MB RAM Page File: 123MB χρησιμοποιούνται, 3818MB διαθέσιμες Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Δεν βρέθηκε Dxdiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Κάρτα γραφικών: Geforce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν αυτό συμβαίνει στο BIOS η κάρτα γραφικών είναι η ίδια πυροβόλησαν, δεν τρόπους γύρω από αυτό.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, Thats αυτό που φοβόταν. Λοιπόν ευχαριστώ πολύ για τη γρήγορη ανταπόκριση, εγώ θα αγοράσω μια κάρτα σύντομα τότε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Νέα Κάρτα Γραφικών - = Τρέχουσα κάρτα NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 9 | 5 Αυγ 2009 08:44 |
| Αγοράζετε μια νέα κάρτα γραφικών - Nvidia Geforce 9400GT; | Marcella | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 4η Ιουν 2009 02:13 |
| Laptop Κάρτα γραφικών: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Laptops, Κινητά & PDA | 7 | 29 Νοε 2008 16:12 |
| Κάρτα γραφικών GeForce 8400GS | Jayster | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 15 | 2η Φεβ 2008 17:49 |
| Κάρτα γραφικών / παρακολούθηση προβλημάτων | Lone500 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 8 | 18 Ιαν 2008 17:02 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |