![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Ja sam novi na ovom brodu, ali sam se nadala da možda te momački pomoć mene vanjska strana. Ja sam imao moj računalo za skoro dvije godine, bez ozbiljne probleme. Međutim to ago Kada sam pokušao da biste dobili vanjska strana od moj comp screen saver modu i smrznuti. Nakon čeka oko 3 min i još uvijek na screen saver tvrdo sam odlučio ponovo pokrenuti Comp. Nakon ponovno pokretanje moj običan Dell logo imao crvene linije idući dolje na ekranu, kad se ekran BIOS izađe cijeli ekran je bio ispunjen $$$$$$$ artefakata (čak preklapaju tekstova na ekranu) poslije prozora bi loading screen pop up (bez problema), ali nakon toga crni ekran ide i moj montier konstantno ide u napajanje modu nakon što ste ga na okretanje, ja sam pozdravio sa BSOD o NV4_disp.dll bitak je uhvaćen u contant petlji. Ne mogu ući u safe mode i poslije radnog vremena istraživanja i bezbroj rješenja bez rezultata sam suziti ga na to da ni NV4_disp datoteka ne radi ispravno ili moj video karta pucali su u potpunosti. Pokušao sam: ~ Deinstalira moj vozač Vozač čistač, i ponovno instalirajte s najnovijim ažurirani upravljački program ~ smanjenju moje hardversko ubrzanje ~ trčanje virus scan ~ System Restore Ja sam se izvodi iz kose i opcije, svaka vam pomoći dečki mogu ponuditi će biti appretiated. ovdje su moje naočale: System Information ------------------ Vrijeme ovog izvješća: 3/18/2009, 13:37:19 Machine name: Serena Operacijski sustav: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Language: English (Regional Setting: Croatian) System Manufacturer: Dell Inc System Model: Dell DXP051 BIOS: Phoenix BIOS ROM Version PLUS 1,10 A05 Processor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Memory: 2046MB RAM Page File: 123MB koriste, 3818MB available Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Nije pronađeno DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Graphics card: Geforce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako to se događa u BIOS grafičke kartice je pucao, nema načina uokolo.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, Taj što sam se bojah. Pa hvala toliko za brzi odgovor, ja ću kupiti kartu ubrzo zatim. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Novi Graphics Card - kartica = Trenutni NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitors | 9 | 5. kolovoz 2009 08:44 |
| Kupnja nove grafičke kartice - Nvidia Geforce 9400GT? | marcella | Graphics Cards & Monitors | 1 | 4. lipnja 2009 02:13 |
| Laptop Grafika kartica: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 7 | 29. studeni 2008 16:12 |
| Grafička kartica GeForce 8400GS | Jayster | Graphics Cards & Monitors | 15 | 2. veljača 2008 17:49 |
| Grafike kartice / monitora problemi | Lone500 | Graphics Cards & Monitors | 8 | 18 siječanj 2008 17:02 |
| Thread Tools | |
| |