![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello mindenkinek,
Én vagyok az új e fórumon, de reméltem talán srácok, hogy segítsen nekem. Én már a számítógépet és majdnem két éve nem súlyos probléma. Azonban hamarosan nappal ezelőtt, amikor megpróbáltam, hogy én kötelező a képernyővédő módban, és megdermedt. Várakozás után körülbelül 3 perc, és még mindig a képernyõvédõt úgy döntöttem, hogy nehéz újra a comp. Amikor újraindítja az én megszokott Dell logó volt piros vonalak lefelé a képernyőn, ha a BIOS képernyőn jött az egész képernyő tele volt $$$$$$$ artifacts (még át a szövegeket a képernyőn) után a Windows loading képernyőn lenne pop up (nem probléma van), de azt követően, hogy a képernyőn is fekete, és a montier folyamatosan megy az energiatakarékos üzemmód után fordult rá, én üdvözölte a BSOD a NV4_disp.dll is fogtak egy contant hurok. Tudok csökkentett módban és az óra után a kutatás és számtalan megoldás nem eredmények már szűkítette le, hogy mivel sem az NV4_disp kép nem működik megfelelően, vagy a video kártya a lövés teljesen. Megpróbáltam: ~ Eltávolítása én illesztőprogramban Driver sweeper, és újratelepíteni a legújabb frissített illesztőprogram ~ csökkentésével én hardvergyorsítás ~ fut egy víruskeresési ~ A rendszer-visszaállítás Én fut ki a haját és lehetőségek, minden segítséget srácok kínál lenne appretiated. Itt vannak a specifikációk: Rendszer információk ------------------ Idő jelentés: 3/18/2009, 13:37:19 A gép neve: SERENA Operációs rendszer: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Nyelv: angol (Regional Setting: angol) Rendszer Gyártó: Dell Inc. System Model: Dell DXP051 BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Version 1,10 A05 Processzor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Memory: 2046MB RAM Page File: 123MB használni, 3818MB elérhető Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Grafikus kártya: GeForce 7300LE |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ha ez történik, a BIOS-a grafikus kártya önmagában lövés, nem módon körülötte.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Hmmm, Thats amit félt. Hát köszönöm, hogy a gyors válasz, majd vesz egy kártyát, majd hamarosan.
|