![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, Es esmu jauns, lai šajā padomē, bet es ceru, varbūt jūs guys help me out. Man bija mana datora gandrīz divus gadus bez nopietnām problēmām. Tomēr par to dienu atpakaļ, kad es centos saņemt savu comp no ekrāna saudzētāju veids un iesaldēja. Pēc tam gaida aptuveni 3 min pārliecības līmenis un vēl joprojām ir uz ekrāna saudzētāju es nolēmu grūti atsākt comp. Pēc restart my parasti dell logo bija sarkanās līnijas iet noteikti ekrāna, kad BIOS ekrāns nāca klajā visu ekrānu bija piepildīta ar $$$$$$$ artifacts (pat pārklājas uz ekrāna teksti) Vēlāk logi iekraušana ekrāns būtu pop up (nekādu problēmu nav), bet pēc tam ekrāns paliek melns, un mans montier pastāvīgi dodas pie varas ietaupīt režīmā pēc pagrieziena to, es esmu sagaidīts ar BSOD par NV4_disp.dll tiek noķertas contant cilpu. Es varu ievadīt drošajā režīmā un pēc pāris stundām pētniecības un neskaitāmus risinājumus neviens rezultāts man sašaurināts to, ko tai ir vai nu NV4_disp fails nedarbojas pareizi vai mana video karte ir šāviena pilnībā. Esmu mēģinājis: ~ Atinstalēšana mana vadītāja, vadītāja tīrītājautomobiļi un pārinstalēt ar jaunāko atjauninātu draiveri ~ samazināt manas aparatūras ~ darbojas virus scan ~ System Restore Es esmu darbojas no matu un iespējas, any help you guys var piedāvāt, būtu appretiated. šeit ir manas specs: System Information ------------------ Kad tika sagatavots šis ziņojums: 3/18/2009, 13:37:19 Iekārtas nosaukums: SERENA Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Language: English (Regional Setting: Angļu) Sistēma Ražotājs: Dell Inc System Model: Dell DXP051 BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Version 1,10 A05 Procesors: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Atmiņa: 2046MB RAM Page File: 123MB izmantot, 3818MB pieejams Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Nav atrasts Dxdiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Graphics Card: GeForce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja tas notiek BIOS grafikas karte pati par sevi ir nošauts, ne veidos ap to.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, Thats kas man bija bail. Labi thanks so much ātri reaģēt, I'll nopirkt karti drīz pēc tam. |
![]() |
|
| Bookmarks |