rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Monitory i karty graficzne

Register

Duże problemy z Moja karta graficzna Geforce 7300LE

Reply

Narzędzia wątku
Old 18 marca 2009, 10:41
Nowe państwa grupy

Hello everyone,

Jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale miałem nadzieję, że może Was do mnie. I've had moim komputerze prawie dwa lata bez poważnych problemów. Jednak wkrótce dni temu Kiedy próbowali dostać mój komp z ekranu trybu i zamarzł. Po odczekaniu około 3 minut i wciąż na wygaszacz ekranu i postanowiła twardego uruchom komp. Na ponowne uruchomienie mojej zwykle logo Dell miał czerwone linie zejście na ekranie, gdy BIOS ekranie pojawiły się cały ekran został wypełniony $$$$$$$ artefakty (nawet nakładania tekstów na ekranie) potem okna ładowanie ekranie będzie pop up (problemy nie istnieją), ale po tym ekran robi się czarny, a mój montier stale przechodzi w tryb oszczędzania energii po obracając ją, ja jestem pozdrowiła z BSOD o NV4_disp.dll się schwytane w zawartość pętli.

Mogę wejść w trybie awaryjnym i po godzinach badań i licznych rozwiązań bez wyników I've zawęził on do jego albo NV4_disp pliku nie działa prawidłowo lub moja karta graficzna jest całkowicie strzału. Mam wypróbowany:

~ Deinstalowanie mój kierowca, kierowcy sweeper i ponownej instalacji z najnowszymi aktualizacja sterownika
~ ograniczenie mojej sprzętową akcelerację
~ uruchomiona Virus Scan
~ Przywracanie systemu

Jestem wyczerpaniu włosy i opcji, każdy pomoże Ci faceci mogą oferować będzie appretiated.

Oto moje SPECS:
Informacje o systemie
------------------
Czas tego sprawozdania: 3/18/2009, 13:37:19
Machine name: SERENA
System operacyjny: Windows XP Professional (5,1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236)
Język: angielski (ustawienie regionalne: angielski)
System Producent: Dell Inc
System Model: Dell DXP051
BIOS: Phoenix BIOS ROM Wersja PLUS 1,10 A05
Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs)
Pamięć: 2046MB RAM
Page File: 123MB użyte 3818MB dostępne
Windows Dir: C: \ WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode
Karta graficzna: Geforce 7300LE
Old 18 marca 2009, 11:22
Grupa dawcy

Jeśli to się dzieje w systemie BIOS karty graficznej jest strzelać, nie sposób go wokół.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 +620 W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 18 marca 2009, 11:26
Nowe państwa grupy

Hmmm, Thats what I bardzo się bał. Well thanks so much na szybką reakcję, I'll kupić kartę wkrótce potem.
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.