![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hello everyone, Jestem nowym użytkownikiem tego forum, ale miałem nadzieję, że może Was do mnie. I've had moim komputerze prawie dwa lata bez poważnych problemów. Jednak wkrótce dni temu Kiedy próbowali dostać mój komp z ekranu trybu i zamarzł. Po odczekaniu około 3 minut i wciąż na wygaszacz ekranu i postanowiła twardego uruchom komp. Na ponowne uruchomienie mojej zwykle logo Dell miał czerwone linie zejście na ekranie, gdy BIOS ekranie pojawiły się cały ekran został wypełniony $$$$$$$ artefakty (nawet nakładania tekstów na ekranie) potem okna ładowanie ekranie będzie pop up (problemy nie istnieją), ale po tym ekran robi się czarny, a mój montier stale przechodzi w tryb oszczędzania energii po obracając ją, ja jestem pozdrowiła z BSOD o NV4_disp.dll się schwytane w zawartość pętli. Mogę wejść w trybie awaryjnym i po godzinach badań i licznych rozwiązań bez wyników I've zawęził on do jego albo NV4_disp pliku nie działa prawidłowo lub moja karta graficzna jest całkowicie strzału. Mam wypróbowany: ~ Deinstalowanie mój kierowca, kierowcy sweeper i ponownej instalacji z najnowszymi aktualizacja sterownika ~ ograniczenie mojej sprzętową akcelerację ~ uruchomiona Virus Scan ~ Przywracanie systemu Jestem wyczerpaniu włosy i opcji, każdy pomoże Ci faceci mogą oferować będzie appretiated. Oto moje SPECS: Informacje o systemie ------------------ Czas tego sprawozdania: 3/18/2009, 13:37:19 Machine name: SERENA System operacyjny: Windows XP Professional (5,1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Język: angielski (ustawienie regionalne: angielski) System Producent: Dell Inc System Model: Dell DXP051 BIOS: Phoenix BIOS ROM Wersja PLUS 1,10 A05 Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Pamięć: 2046MB RAM Page File: 123MB użyte 3818MB dostępne Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Not found DxDiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Karta graficzna: Geforce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli to się dzieje w systemie BIOS karty graficznej jest strzelać, nie sposób go wokół.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, Thats what I bardzo się bał. Well thanks so much na szybką reakcję, I'll kupić kartę wkrótce potem. |