![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci, Já jsem k tejto novej doske, ale bol som dúfal, že možno, že ste mi pomohol von. Som mal môj počítač takmer dva roky bez vážnych problémov. Avšak čoskoro dni Keď som sa snažil dostať môj comp z režimu šetriča obrazovky a zmrazila. Po čakaní asi 3 minúty a stále sa na šetrič obrazovky som sa rozhodol tvrdo reštartovať comp. Po reštarte mojej obvyklý dell logo mal červené čiary smerom na obrazovke, keď bios obrazovke prišiel na celú obrazovku sa naplnil $$$$$$$ artefaktov (aj prekrývanie textov na obrazovke) a potom okien ložnej obrazovke by pop hore (žiadne problémy), ale potom, čo že je čierna obrazovka a moje montier neustále ide do môcť zachrániť režim po odbočka na, jsem pozdravil s BSOD o nv4_disp.dll bol ulovený v obsah slučky. Môžem vstúpiť v núdzovom režime a po dobu výskumu a bezpočet riešenie bez výsledkov jsem to zúžil na skutočnosť, že je buď nv4_disp súboru nefunguje správne, alebo moja grafická karta je úplne zastrelila. Som sa pokúšal: ~ Odinštalácia môjho vodiča, Driver zametače, a znova s najnovšími aktualizovaný ovládač ~ Obmedzovanie mojej hardvérovú akceleráciu ~ Spustený virus scan ~ Obnovovanie systému Mám málo vlasov a možností, pomôcť vám môžu ponúknuť kluci by appretiated. Tu sú moje špecifikácie: Systémové informácie ------------------ Čas na túto správu: 3.18.2009, 13:37:19 Stroj meno: Serena Operačný systém: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Jazyk: Anglický (Regionálne nastavenia: anglický) Systém Výrobca: Dell Inc Systém Model: Dell DXP051 BIOS: Phoenix BIOS ROM PLUS Verzia 1.10 A05 Procesor: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPU) Pamäť: RAM 2046megabajt Page súboru: 123megabajt použiť, 3.818megabajt k dispozícii Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parametre: Nenájdené Dxdiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Grafická karta: Geforce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak sa deje v BIOSu grafickej karty sám sa zastrelila, ne cesty okolo neho.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, To, čo som sa bál. Tak díky moc za rýchlu odpoveď, budem kupovat kartu čoskoro potom. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nová grafická karta - Bežné karty = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitory | 9 | 5. augusta 2009 08:44 |
| Kúpa novej grafickej karty - Nvidia Geforce 9400GT? | Marcella | Graphics Cards & Monitory | 1 | 4. júna 2009 02:13 |
| Laptop Grafická karta: Intel X3100 vs NVIDIA GeForce 7150 | carlito24 | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 29. november 2008 16:12 |
| Grafické karty GeForce 8400GS | Jayster | Graphics Cards & Monitory | 15 | 2. februára 2008 17:49 |
| Grafické karty / sledovať problémy | Lone500 | Graphics Cards & Monitory | 8 | 18. január 2008 17:02 |
| Thread Tools | |
| |