![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba herkes, Bu komiteye yeni yaşıyorum ama belki bana yardımcı olmak için siz umuyordum. Ben ciddi sorunları ile hemen hemen iki yıl için bilgisayar aldık. Ancak hakkında gün önce ne zaman ekran koruyucu modu benim Zorunlu elde çalıştım ve dondurdu. Ve yaklaşık 3 dakika bekleyen hala katılanlar Zorunlu yeniden karar ekran koruyucu i sonra. Sonra benim normal Dell logosu yeniden kırmızı çizgiler ekranın zaman BIOS ekran tüm ekran $$$$$$$ eşya ile (bile) Pop da sonra Windows yükleme ekranı ekranda metinlerin örtüşen doldu geldi aşağı gidiyor vardı kadar (sorun var) ama sonra ekran ve montier sürekli güç tasarrufu gider siyah üzerine dönüm sonra moduna geçer, i NV4_disp.dll hakkında BSOD ile karşılaşacaksınız am contant döngü içinde yakalanmış olmak. Ben güvenli modda ve girebilirsiniz Bunu için olmak ya NV4_disp İndir daralmış ettik sonuç ile araştırma ve sayısız çözümler saat sonra düzgün veya ekran kartı olarak çekim tamamen çalışma dosya. Ben denedim: ~, Benim sürücü, Sürücü süpürgesi Kaldırılması ve en son güncellenmiş sürücüsü ile yeniden yükleme ~ benim donanım ivmesini azaltmak ~ çalışan bir virüs tarama ~ Sistem geri yükleme Ben saç ve seçenekler, tüm çocuklar sunabilirsiniz appretiated olur yardım dışarı kullanıyorum. burada özellikleri şunlardır: Sistem Bilgisi ------------------ Saat Bu raporun: 3/18/2009, 13:37:19 Makine adı: Serena İşletim sistemi: Windows XP Professional (5.1, Yapı 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Dil: İngilizce (Bölgesel Ayar: İngilizce) Sistem Üretici: Dell Inc Sistem Modeli: Dell DXP051 BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Sürüm 1,10 A05 İşlemci: Intel (R) Pentium (R) D CPU 2.80GHz (2 CPUs) Bellek: 2046MB RAM Page File: 123MB kullanılan 3818MB kullanılabilir Windows Dir: C: \ WINDOWS DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Bulunamadı Dxdiag Version: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Grafik kartı: GeForce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer BIOS grafik kartı kendi içinde oluyor, hiçbir yolu var çevresinde.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm, Bu ne korkmuş. Hızlı cevap için teşekkürler Peki bu kadar, ben hemen ardından bir kart satın edeceğiz. |