![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я новачок у цій платі, але я сподівався, може бути, ви, хлопці, мені допомогти. Я був мій комп'ютер протягом майже двох років без серйозних проблем. Однак приблизно до днів тому, коли я намагався отримати мою Comp з режиму заставки екрану і вона застигла. Прочекавши близько 3 хвилин і ще на заставці я вирішив на жорсткий перезавантажити комп. Після перезавантаження мій звичайний логотип Dell була червоними лініями спускаючись на екрані, коли BIOS екрані підійшов весь екран був заповнений $$$$$$$ артефактів (навіть дублювання текстів на екрані), потім на екрані завантаження Windows буде поп Up (ніяких проблем), але після цього екран стає чорним і моя montier Постійно переходить у енергозберігаючий режим після включення, я зустрів з BSOD про nv4_disp.dll опинитися в Contant циклу. Я можу увійти в безпечному режимі, і після години досліджень і незліченними рішеннями без будь-яких результатів Я звузив коло їх до його є або NV4_disp файлу не працює належним чином або моя відеокарта розстрілу повністю. Я пробував: ~ Видалення мій водій, Driver Sweeper і встановити з останнім оновленим драйвером ~ Скорочення мого апаратне прискорення ~ Тривалість вірусів ~ "Відновлення системи" Я йду з волосся і варіанти, будь-яка допомога ви, хлопці, можете пропозиція буде appretiated. Ось мої специфікації: Інформація про систему ------------------ Момент Щодо цього аспекту: 3/18/2009, 13:37:19 Ім'я комп'ютера: Serena Операційна система: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 3 (2600.xpsp_sp3_gdr.080814-1236) Мова: англійська (Regional Setting: англійська) System Manufacturer: Dell Inc System Model: Dell DXP051 BIOS: Phoenix ROM BIOS PLUS Версія 1.10 A05 Процесор: Intel (R) Pentium (R) CPU 2.80GHz (2 процесора) Пам'ять: 2046MB RAM Page File: 123MB використані наявні 3818MB Windows Dir: C: \ WINDOWS Версія DirectX: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904) DX Setup Parameters: Не знайдено DxDiag Версія: 5.03.2600.5512 32bit Unicode Відеокарта: GeForce 7300LE |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо це відбувається в BIOS відеокарти сам вистрілив, не шукати способи обійти його.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ммм, Thats, що я боявся. Ну спасибі за швидку відповідь, я куплю карту незабаром тоді. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Купівля нових відеокарт - NVIDIA GeForce 9400GT? | Marcella | Графічні карти & Монітори | 1 | 4 червня 2009 02:13 |
| Ноутбук Графічна карта: Intel X3100 проти NVIDIA GeForce 7150M | carlito24 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 7 | 29 листопада 2008 16:12 |
| GeForce 8400GS Відеокарта | Jayster | Графічні карти & Монітори | 15 | 2 лютого 2008 17:49 |
| Відеокарта / монітор проблем | Lone500 | Графічні карти & Монітори | 8 | 18 січня 2008 17:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |