mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Biostar TA790GX XE 5.x ir NVIDIA 9800GT

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 8, 2009, 12:23
Naujas Narys

Default Biostar TA790GX XE 5.x ir NVIDIA 9800GT

Aš ką tik nupirko Custom Built kompiuterį, kuriame yra 550 Watt PSU, 8 GB RAM, Phenom X4 II 420 CPU ir ji laive ATI HD 3300. Aš norėjau eiti ir nusipirkti geresnę vaizdo plokštę, bet tik viena, kad yra naudinga man yra 9.800. Man reikia žinoti, ar mano Biostar TA790GX XE 5.x plokštė gali tvarkyti šio vaizdo plokštės tipo. Bet atsakymas yra būtų dėkingi. thanx
Old Birželis 10, 2009, 10:45
Donorų grupės

Default Biostar TA790GX XE 5.x ir NVIDIA 9800GT

Ji turėtų atitikti gerai M8, bet kodėl gi jūs norite, kad senosios Crappy kortele, geriau su ATI 4.850 turėti ne angliukai thread atrodyti prieš jums nuspręsti
http://www.computer-juice.com/forums...posting-23819/

Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai
Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.

Mano sistema: redden137

Procesorius (-iai):
AMD Opteron 165 O / C
Pagrindinė plokštė:
asus a8n sli deluxe
RAM atmintis:
2GB Corsair XMS PC3200 platium
Graphics Card (-ai):
8800GTS O / C
Garso plokštė:
Creative SoundBlaster 4
Kietasis diskas (-ai):
1x 80 GB 2x 250GB
Optical Drive (s):
1x Sony DVD RAM disko 1xphillips DV
Case / PSU:
Modules 700W PSU
Aušinimas:
oro
Tinklas / Internetas:
Monitorius (-ai):
22in widescreen
Operacinė sistema (-os):
XP Pro
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.