![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Миналата седмица моя XFX 9800 GTX е като леко рамката процент въпроси, така че подозира, че не е фен ОК, и моите подозрения се оказа правилно, след като е в непосредствена близост, за да отиде да си търговец на дребно, и му казах, че е необходимо ремонт или мога да си взема парите обратно, защото бях вид отмятат, тъй като картата не е била дори и 2 месеца стари, взе я и ми каза, че ще го обменят за Gainward блаженство 9800 GT Златни проба с 1 GB на овен . Бях изненадан да видя, че беше много overclockable и е вече над фабрика clocked на първо място, така че той ме убеди да ги да си отидат, и след като прочетох някои отзиви за тази карта видях, че отговарят на GTX когато overclocked от Само 50 Mhz, ами да ви кажа истината бях винаги е XFX фен момче но неизправност на последната ми карта XFX донесе в ново положение аз съм много доволен от това Gainward картата и тъй като аз имам 100 долара в замяна за обмен на моите стари карти за това аз считам, че сделка, имайте моя стар 9800 GTX е стандартно издание. И на всичко отгоре се изразходват Просто ми заплата по нов хардуер, включително и допълнително 1 GB от овена и нов CPU [IMG] файл: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] мислене сега можеше да използват парите за нещо друго! [IMG] файл: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] Но основната линия е, че аз не съм намерил Gainward карти да бъдат много добре направени, така за всеки, който счита, GPU надграждане и е с бюджет не забравяйте да проверите тази карта се, защото той наистина изпълнява фантастично за пари. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако искате да се свърже към образи те трябва да се хоства онлайн, вие не може да се свърже директно на изображения на вашия персонален компютър.
| |||
| |||
| Проклет го! Аз някак знаех, че ще стане добре Ще опитаме отново след това |
|
| |||
| |||
| http://www.mediafire.com/ Качете вашите снимки там (на свободното му), тогава връзката им с помощта на IMG маркери. |
|
| |||
| |||
Това е 9600 GT версия, но тя изглежда едновременно от външната страна, само в квадратчето изкуство е различно.Тук е преглед -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Ница преглед се представят по-добре от вашите XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Изглежда хубава карта, Как е направил?
| |||
| |||
| За моя голяма изненада тя изпълнява много добре по-добре от моите стандартни XFX 9800 GTX, не мога да кажа колко добре би честно спрямо Тройна XXX издания и какво не, но с памет от 1 GB е достатъчно, за да го сравнят с всеки GTX . Намерих го пчелен наистина готино, дори когато overclocked до максимум, да получа по-добра Четете framerates с fraps с тази карта в Crysis, отколкото аз имам с моите стари GTX, за мен неговото 5/7 рамки-бързо, отколкото преди? Което аз считам голямо нещо, тъй като имам този евтин, отколкото GTX, спаси ме твърде малко пари. |
|
| |||
| |||
| Звучи като печеливша ситуация след това, но аз предполагам, ще очакваме, че ако се заменят картата си, защото той е бил повреден |
|
| |||
| |||
| Той не е бил повреден, когато бях го купи, а аз съм се сравнява FPS когато GTX е работил нормално, така че все още бързо от моите стари карти. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Което е много по-добре 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Графика на карти & Монитори | 3 | 28 Юни 2009 15:58 |
| Въпрос към XFX 9800 GTX | joshua2209 | Графика на карти & Монитори | 3 | 8 Декември 2008 17:51 |
| Преглед на 9800 GX2 | redden137 | Графика на карти & Монитори | 3 | 21 Март 2008 02:59 |
| SLI 9800? Може би. | Eltocliousus | Графика на карти & Монитори | 7 | 29 Feb 2008 15:36 |
| AGP графични карти - Gainward блаженство 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Графика на карти & Монитори | 7 | 18 ноември 2006 07:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |