![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Minulý týden moje XFX 9800 GTX byla s mírným rámu kurzů tak jsem podezření, že ventilátor není v pořádku, a mé podezření se ukázalo být správné, když vzal blíže, a tak odešel do mého prodejce, a oznámili mu, že je potřeba opravit nebo bych mohl dostat své peníze zpět, protože jsem byl druh odškrtl vypnout, protože karta nebyla ani 2 měsíce starý, vzal jej a řekl mi, že by výměnou za to Gainward Bliss 9800 GT Golden Ukázka s 1 GB RAM . Byl jsem překvapen, že to bylo velmi overclockable a byla již v průběhu závodu stopovaný na prvním místě, tak mě přesvědčila, aby jí jít, a poté, co jsem četl nějaké recenze na tuto kartu jsem viděl, že dorovnaly overclocked GTX, kdy by Jen 50 MHz, tak to řeknu pravdu, byl jsem vždy XFX fanoušek chlapec, ale závada na mém posledním XFX karty přinesl do nové pozice jsem velmi spokojen s tímto Gainward kartu, a jelikož jsem dostal 100 dolarů za výměnu moje stará karta pro tuhle mám za to vyjednávat, poznámka mé staré 9800 GTX byla standardní vydání. A na začátek to vypnout jsem strávil můj plat na nový hardware včetně extra 1 GB RAM a nový procesor [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ img] Myšlení teď bych mohl mít použil peníze na něco jiného? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ img] Ale dolní-line je to, že jsem našel to Gainward karty jsou velmi dobře provedeny tak pro každého, kdo se považuje za GPU upgrade a má rozpočet ověřte si tuto kartu ven, protože je opravdu fantastický vykonává pro peníze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud chcete odkazovat na obrázky, které je třeba hoštěná online, nemůžete přímý odkaz na obrázky na vašem PC.
| |||
| |||
| Proklínám ho! Jsem nějak věděl, že by se stalo v poradku uvidíme zkusit znovu a poté |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
Jedná se o verzi 9600 GT, ale vypadá to stejné na vnějšku, pouze krabice art je jiný.Zde je přehled -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Nice recenzi to fungovat lépe, než vaše XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vypadá jako pěkné karty, Jak to udělat?
| |||
| |||
| K mé velké překvapení, že plní opravdu dobře lepší než moje standardní XFX 9800 GTX, ale nemohu říci, jak moc by spravedlivé vůči třílůžkový XXX edice a co ne, ale jeho paměť 1 GB je dostačující, aby bylo srovnání s každým GTX . Našel jsem ji na včelí opravdu v pohodě, i když overclocked na max, dostanu lepší číst o framerates s fraps s touto kartou v Crysis, než jsem se v mých starých GTX, pro mě jeho snímky 5-7 rychleji než dříve? Které mám za velkou věc, protože mám tuto levnější než GTX, zachránil mi peníze taky. |
|
| |||
| |||
| Zní to jako win-win situace poté, ale já předpokládám budete očekávat, že pokud vám vaše karta nahrazena, protože byla chybná |
|
| |||
| |||
| Nebylo vadné, když jsem jej koupil, a jsem porovnáním FPS když GTX pracuje normálně, tak je to ještě rychlejší, než moje stará karta. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Což je opravdu lepší 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Graphics Cards & Monitory | 3 | 28. června 2009 15:58 |
| Otázka asi XFX 9800 GTX | joshua2209 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 8. prosince 2008 17:51 |
| Přezkum 9800 GX2 | redden137 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 21. březen 2008 02:59 |
| SLI 9800? Možná. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. února 2008 15:36 |
| AGP grafické karty - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512mb | CG Man | Graphics Cards & Monitory | 7 | 18. listopadu 2006 07:36 |
| Thread Nástroje | |
| |