![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Την περασμένη εβδομάδα μου XFX 9800 GTX είχε ελαφρά frame rate θέματα γι 'αυτό υπάρχουν υποψίες ότι ο ανεμιστήρας δεν ήταν εντάξει, και η υποψία μου αποδείχθηκαν σωστές μετά πήρα μια πιο προσεκτική ματιά, οπότε πήγε να μου πωλητή και του είπε ότι χρειάζεται επισκευή ή θα μπορούσα να πάρετε πίσω τα λεφτά μου, γιατί ήταν το είδος του off συμπληρωθεί αφού η κάρτα δεν ήταν ακόμα και 2 μηνών, που πήρε και μου είπε ότι θα το αλλάξω για μια Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample με 1 GB μνήμης RAM . Με εξέπληξε που είδα ότι ήταν πολύ overclockable εργοστάσιο και ήδη πάνω από το χρονικό όριο του στην πρώτη θέση, έτσι έπεισε να το πάμε, και αφού διάβασα κάποια σχόλια σχετικά με αυτήν την κάρτα είδα ότι όταν συνδυάζεται η GTX overclocked από μόλις 50 MHz, και να σας πω την αλήθεια ήμουν πάντα οπαδός XFX αγόρι αλλά η δυσλειτουργία τελευταία XFX κάρτα μου έχει τεθεί σε μια νέα θέση είμαι πολύ ικανοποιημένος με αυτή την κάρτα και αφού Gainward Έχω 100 δολάρια σε αντάλλαγμα για την ανταλλαγή παλιό μου κάρτα για αυτό θεωρώ ότι είναι μια συμφωνία, σημειώστε 9800 GTX παλιό μου ήταν το πρότυπο έκδοση. Και στην κορυφή όλα εκτός μόλις δαπανηθεί μισθό μου για το νέο υλικό του οποίου 1 επιπλέον GB μνήμης RAM και μια νέα CPU [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] Thinking τώρα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τα χρήματα για κάτι άλλο!; [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] Αλλά στο κάτω μέρος είναι ότι βρήκα το Gainward κάρτες να είναι πολύ καλά τόσο για τον καθένα που θεωρεί ότι μια αναβάθμιση GPU και έχει προϋπολογισμό να είναι σίγουρος για τον έλεγχο αυτής της κάρτας αναφέρονται, επειδή ασκεί πραγματικά φανταστικό για τα λεφτά. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν θέλετε να συνδεθεί με τις εικόνες που χρειάζονται για να φιλοξενηθούν σε απευθείας σύνδεση, δεν είναι δυνατή η άμεση σύνδεση με τις εικόνες στον υπολογιστή σας.
| |||
| |||
| Darn it! I κάποιον γνώριζε ότι θα συνέβαινε εντάξει Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια και πάλι |
|
| |||
| |||
| http://www.mediafire.com/ Ανεβάστε τις φωτογραφίες σας εκεί (την ελεύθερη) τότε να τους συνδέουν με τη χρήση της ΑΕΚ ετικετών. |
|
| |||
| |||
Αυτή είναι η έκδοση 9600 GT αλλά φαίνεται το ίδιο στο εξωτερικό, μόνο το κουτί τέχνη είναι διαφορετική.Εδώ είναι μια αναθεώρηση -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Νίκαια αναθεώρηση μήπως αποδίδουν καλύτερα από ό, τι σας XFX 9800 GTX; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| μοιάζει με μια ωραία κάρτα, τι κάνουμε;
| |||
| |||
| Προς μεγάλη μου έκπληξη ασκεί πραγματικά πολύ καλύτερα από ό, τι μου πρότυπο XFX 9800 GTX, δεν μπορώ να πω πως καλό θα ήταν θεμιτό κατά τη Τρίκλινο XXX εκδόσεις και ό, τι δεν, αλλά η μνήμη του 1 GB είναι αρκετή για να γίνει σύγκριση με κάθε GTX . Το βρήκα στο μέλισσα πραγματικά δροσερό ακόμα και όταν overclocked έως το μέγιστο, να βρω μια καλύτερη διαβάστε για framerates με fraps με αυτή την κάρτα στο crysis από ό, τι έχω GTX με το παλιό μου, για μένα τα 5-7 frames ταχύτερα από ό, τι πριν; Την οποία θεωρώ κάτι σπουδαίο, δεδομένου ότι έχω αυτή την φθηνότερη από την GTX, με έσωσε κάποια χρήματα. |
|
| |||
| |||
| Ακούγεται σαν μια win-win κατάσταση, στη συνέχεια, αλλά υποθέτω ότι θα ήταν αναμενόμενο αν έχετε την κάρτα σας αντικαθίστανται επειδή ήταν ελαττωματική |
|
| |||
| |||
| Δεν ήταν ελαττωματικό όταν είχα αγόρασε, και είμαι σε σύγκριση των FPS όταν η GTX δούλευε κανονικά, κι έτσι είναι ακόμα πιο γρήγορα από ό, τι παλιό μου κάρτα. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ποια είναι πραγματικά καλύτερη 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 28 Ιουν 2009 15:58 |
| Ερώτηση σχετικά με XFX 9800 GTX | joshua2209 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 8 Δεκ. 2008 17:51 |
| Αναθεώρηση του 9800 GX2 | redden137 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 21 Μαρ 2008 02:59 |
| SLI 9800; Μπορεί. | Eltocliousus | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 29 Φεβ 2008 15:36 |
| AGP κάρτες γραφικών - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Μαν | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 18 Νοε 2006 07:36 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |