![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Prošli tjedan moja XFX 9800 GTX imati neznatno je frame rate pitanja pa sam se sumnja da je ventilator nije u redu, i moje sumnje pokazalo se ispraviti nakon što sam je uzeo bliže gledati, pa je otišao u moje trgovac te mu rekao da je potrebno popraviti ili sam mogao dobiti moj novac natrag, jer sam bila vrsta ticked off jer je kartica ni 2 mjeseca stari, uze ga i rekao mi je da će ga za razmjenu Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample sa 1 GB RAM-a . Bio sam iznenadjen da vidim da je to vrlo overclockable i tvornica je već preko clocked na prvome mjestu, pa je uvjeren da mi daju to ići, i nakon što sam pročitao neke recenzije na ovom karticom sam vidio da to ne odgovara GTX kada overclocked by samo 50 MHz, i da vam pravo kažem bila sam uvijek XFX fan boy no kvar moje zadnje XFX kartica je doveo u novu poziciju Ja sam vrlo zadovoljan ovim Gainward kartica i otkad sam dobio 100 krupna sačma u zamjenu za razmjenu moj stari karticu za ovaj Smatram dobar posao, imajte na umu 9800 GTX moj stari je bio standardno izdanje. I da se sve to off top nisam proveo moju plaću na novi hardver uključujući 1 pomoćni GB RAM-a i novi CPU [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] Thinking sad sam mogao imati koristi taj novac za nešto drugo? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] Ali dno-line je da sam našla je Gainward kartica se jako dobro napravljena tako da za svakoga koji se razmatra nadogradnja i GPU ima proračun biti siguran to ček ovaj vanjska kartica, jer se stvarno obavlja fantastičan za novac. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ukoliko želite da link na slike koje su potrebne kako bi se domaćin online, ne možete se povezati izravno na slikama na računalu.
| |||
| |||
| Darn it! Nekako sam znao da će se dogoditi u redu I'll try again zatim |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
Ovo je 9600 GT verziji ali izgleda isto na van, samo okvir umjetnosti je drukčiji.Ovdje je pregled -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Nice to preispitivanje uspješnija od Vaše XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izgleda kao lijepa kartica, Kako to učiniti?
| |||
| |||
| Na moje veliko iznenađenje to jako dobro obavlja bolje od mojih standardnih XFX 9800 GTX, ne mogu reći koliko dobar to bi fer protiv tripple XXX izdanjima, a što ne, ali njegova memorija od 1 GB je dovoljno da bi ga usporediti sa svakim GTX . Našao sam ga u pčelinji stvarno kul čak i kada overclocked na max, JA dobiti bolje čitati na framerates sa fraps s tom karticom nego crysis sam dobio sa mojim starim GTX, za mene svojih 5-7 okviri brže nego prije? Koji sam razmotriti veliku stvar jer sam dobio ovo jeftinije od GTX, spremaju mi previše novca. |
|
| |||
| |||
| Zvuči kao win-win situacija tada, ali sam pretpostavimo li očekivati da će, ako dobijete vaše kartice zamijenio jer je neispravan |
|
| |||
| |||
| To nije bio pogrešan kad sam ga kupio, a ja sam se usporedbom FPS GTX kad se radi normalno, pa to je još uvijek brže nego moj stari kartice. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Koje je stvarno bolje 9600/9800 | setsuna faiz seiei | Graphics Cards & Monitors | 3 | 28. lipnja 2009 15:58 |
| Pitanje o XFX 9800 gtx | joshua2209 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 8. prosinac 2008 17:51 |
| Review of 9800 GX2 | redden137 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 21. ožujak 2008 02:59 |
| SLI 9800? Možda. | Eltocliousus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 29. veljača 2008 15:36 |
| AGP grafičke kartice - Gainward Bliss 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Graphics Cards & Monitors | 7 | 18. studeni 2006 07:36 |
| Thread Tools | |
| |