![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A múlt héten én XFX 9800 GTX volt, enyhe képkockaráta kérdésekre ezért gyanítható, hogy a ventilátor nem volt meg az OK gombot, és a gyanú, kiderült, hogy helyes, miután átvette a dolgokat, így mentem én kiskereskedő és elmondta neki, hogy a szükséges javítási vagy tudtam én pénzt kap vissza, mert a fajta kipipált mivel a kártya nem volt még 2 hónapos, ő vette el, és azt mondta, hogy cserélje ki egy Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample, 1 GB RAM . Én meglepetten látta, hogy nagyon overclockable és már gyárilag CLOCKED át az első helyet, így győződve meg, hogy azt el, és miután elolvastam néhány véleménye erről a kártyát láttam, hogy az egyes GTX amikor overclocked által csak 50 Mhz, jól elmondani az igazat én mindig XFX rajongó fiú, de a működése utolsó XFX kártya hozni egy új helyzetben, nagyon örülök ennek Gainward kártyát, és mivel megvan a 100 dolcsi fejében cseréje régi kártya ezt úgy vélem, ez az üzlet, note régi 9800 GTX volt a Standard változatra. És ez még nem lenne elég, csak le töltöttem fizetését az új hardvert, beleértve további 1 GB RAM, és egy új CPU [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ img] Thinking most is használják a pénzt, valami mást!? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ img] De az alsó sorban az, hogy én találtam Gainward a kártya nagyon jól tenni annak érdekében, mindenki számára, aki úgy véli, a GPU frissítést, és az a költségvetés ellenőrizze ezt a kártyát, mert tényleg fantasztikus végez a pénzért. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha azt szeretnénk, hogy a képeket, hogy kell őket internetes tárhelyen, akkor nem link közvetlenül a képeket a számítógépre.
| |||
| |||
| Darn meg! Én tudtam, hogy valami történni fog rendben megpróbálom majd újra |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
Ez a 9600 GT változat, de úgy néz ki, ugyanaz a külső, csak a box art más.Itt egy review -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Szép felülvizsgálatot tart, jobban teljesítenek, mint a XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| néz ki, mint egy szép kártya, mit csinál?
| |||
| |||
| Az én nagy meglepetés, hogy igazán jól teljesít jobban, mint a standard XFX 9800 GTX, nem tudom, milyen jó lenne tisztességes ellen Háromágyas XXX kiadásait, és mit nem, de a memória, 1 GB-os is elég, hogy hasonlítsuk össze minden GTX . Én azt találta, hogy a méhek nagyon cool ha overclocked a max, én jobban olvasható framerates a fraps ennek kártya Crysis, mint én a saját régi GTX, nekem az 5-7 képkocka gyorsabban, mint korábban? Úgy vélem, amely egy nagy dolog, mert van ez olcsóbb, mint a GTX, megmentett egy kis pénzt is. |
|
| |||
| |||
| Úgy hangzik, mint egy win-win helyzet akkor, de gondolom azt várják, hogy ha megkapod a kártyát cserélni, mert a hibás |
|
| |||
| |||
| Nem volt hibás, mikor megvettem, és én vagyok az FPS, ha összehasonlítjuk a GTX működik rendesen, így még mindig gyorsabb, mint a régi kártyát. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Amely valóban jobban 9600/9800 | setsuna Faiz seiei | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 28. június 2009 15:58 |
| Question about XFX 9800 gtx | joshua2209 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 8. december 2008 17:51 |
| Felülvizsgálata 9800 GX2 | redden137 | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 21. március 2008 02:59 |
| 9800 SLI? Esetleg. | Eltocliousus | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 29. február 2008 15:36 |
| AGP grafikus kártyák - Gainward BLISS 7800GS AGP 512MB + | CG Man | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 18. november 2006 07:36 |
| Téma eszközök | |
| |