![]() |
|
| |||
| |||
| השבוע האחרון שלי היה XFX 9800 GTX נתקל בבעיות הדולר חלש מסגרת אז אני מעריץ את החשוד כי לא היה אישור, וכן את החשד התברר להיות נכון, אחרי לקחתי מקרוב תראה, כל כך הלך לי קמעונאי ואמר לו כי יש צורך לתקן את זה או שאני יכול לקבל את הכסף חזרה, כי הייתי סוג של ticked off מאז לא היה אפילו כרטיס 2 חודשים הישן, הוא לקח את זה ואמר לי שהוא היה זה עבור Exchange Gainward Bliss 9800 GT גולדן דוגמאות עם 1 GB של ראם . הופתעתי לראות כי זה היה מאוד overclockable והיה כבר מעל המפעל clocked את המקום הראשון, אז הוא שכנע אותי לתת לו ללכת, ואחרי קראתי כמה ביקורות על הכרטיס ראיתי שהוא התואמים את GTX כאשר לפי overclocked רק 50 MHz, גם להגיד לך את האמת אני תמיד היה ילד מעריץ של XFX אבל malfunction שלי האחרון XFX כרטיס הביאה לתוך המיקום החדש אני מאוד מרוצה עם זה Gainward כרטיס ומאז יש לי 100 דולר בתמורה להחלפת הכרטיס הישן שלי זה אחד שאני מחשיב אותו הסכם, הערה 9800 GTX הישן שלי היה הרגילה. בנוסף, ומעל כל זאת רק אני ביליתי את המשכורת שלי על חומרה חדשה כולל תוספת 1 GB של ראם ו CPU חדש [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] עכשיו אני יכול לחשוב, ניצלו את הכסף על משהו אחר!? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] אבל השורה התחתונה היא ש-מצאתי Gainward של כרטיסי להיות טוב מאוד עשה זאת עבור כל מי רואה את השדרוג GPU ויש לו תקציב הקפד לבדוק את הכרטיס הזה, כי זה באמת מבצע פנטסטי בשביל הכסף. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה לקשר את התמונות שהם צריכים להיות מארחת באינטרנט, אתה לא יכול לקשר ישירות את התמונות במחשב.
| |||
| |||
| לעזאזל עם זה! משום מה, אני יודע את זה יקרה אני יהיה בסדר אז נסה שוב |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
זוהי גירסת 9600 GT אבל זה נראה אותו הדבר על החוצה, אלא רק את תיבת אמנות שונה.הנה סקירה -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| נחמד לעיין האם לבצע את זה טוב יותר מאשר את XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נראה כמו כרטיס נחמד, איך עושים את זה?
| |||
| |||
| ההפתעה הגדולה שלי היא מבצעת ממש טוב יותר טוב שלי Standard XFX 9800 GTX, אני לא יכול להגיד כמה טוב זה היה סביר נגד tripple XXX מהדורות ומה לא, אבל את הזיכרון של 1 GB זה מספיק כדי לגרום לו להשוות עם כל GTX . מצאתי את זה ממש מגניב דבורה גם כאשר overclocked אל מקסימלי, אני מקבל יותר טוב לקרוא על framerates עם fraps זה עם כרטיס crysis יותר הגעתי עם GTX הישן שלי, בשבילי את מסגרות 5-7 מהיר יותר מאשר בעבר? אני לשקול איזה דבר גדול מאז יש לי את זה זול יותר מ GTX, הציל לי גם קצת כסף. |
|
| |||
| |||
| נשמע כמו win-win אז המצב, אבל אני מניח שאתה היית מצפה שאם תקבל את הכרטיס להחלפה כי זה היה דפוק |
|
| |||
| |||
| זה לא היה פגום כאשר היה לי קנו את זה, ואני משווה את FPS כאשר GTX היה לעבוד כרגיל, ולכן הוא עדיין מהיר יותר מאשר את הכרטיס הישן שלי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| וזה באמת טוב יותר 9600/9800 | setsuna פאיז seiei | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | -28 יוני 2009 15:58 |
| שאלה לגבי XFX 9800 gtx | joshua2209 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 8 דצמבר 2008 17:51 |
| סקירה של 9800 GX2 | redden137 | כרטיסי מסך & Monitors | 3 | 21st מרץ 2008 02:59 |
| 9800 SLI? אולי. | Eltocliousus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 29 פבר 2008 15:36 |
| כרטיס גרפי AGP - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG האדם | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 18 נובמבר 2006 07:36 |
| שרשרת כלים | |
| |