![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Praeitą savaitę mano XFX 9.800 GTX buvo turintys nežymius frame rate problemų todėl įtariama, kad ventiliatorius buvo ne ok, ir mano įtarimas, pasirodė teisingas, kai aš buvo arčiau, todėl nuvyko į savo mažmenininko ir jam pasakė, kad jį reikia remontuoti ar galėčiau gauti savo pinigus atgal, nes buvau rūšies pažymėtas ne, nes kortelėje nebuvo net 2 mėnesių amžiaus, jis paėmė jį ir man jis keičiasi ją Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample su 1 GB RAM .
Aš buvau nustebęs, matydamas, kad ji buvo labai overclockable ir jau gamykloje per clocked į pirmąją vietą, taigi jis mane įtikino, kad give it a go, o po to aš perskaičiau, kai dėl šios kortelės Apžvalgos aš pamačiau, kad ji atitiko GTX kai Overclocked iki tik 50 MHz, gerai jums pasakyti tiesą, aš visada XFX ventiliatorius berniukas, bet mano paskutinio XFX kortelė sutrikimą perkelti į naują vietą esu labai patenkinta šiuo Gainward kortele nes aš 100 Bucks už keistis mano senas kortelė šiam viena manau, kad sandėris, dėmesį mano senas 9.800 GTX buvo standartinis leidimas. O į viršų viskas ne aš tik panaudotą mano atlyginimo naujos įrangos, įskaitant papildomai 1 GB RAM ir naujos CPU [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ img] Mintys dabar aš galėjo naudoti pinigus už ką nors!? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ img] Bet iš apačios yra ta, kad aš rasiu Gainward kortelės turi būti labai gerai padarė, kad visiems, kurie mano, GPU, atnaujinti ir biudžeto būtinai patikrinkite šią kortelę, nes jis tikrai atlieka fantastišką už pinigus. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeigu norite, kad nuorodos į nuotraukas jie turi būti skelbiama internete, Jūs negalite nuorodą tiesiai į nuotraukas savo kompiuteryje.
|
|||
|
|||
|
Darn it!
Aš kažkaip žinojau, kad galėtų įvykti alright I'll try again tada
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.mediafire.com/
Įkelti savo nuotraukas čia (jos nemokamai) tada sujungti juos naudojant img tags. |
|
|
|||
|
|||
Tai 9600 GT versija, bet ji atrodo taip pat apie ne tik lauke menas yra skirtingas.Čia peržiūra -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Nice peržiūrėti tai atlikti geriau nei 9.800 XFX savo GTX?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
atrodo gražūs kortelė, Kaip tai padaryti?
|
|||
|
|||
|
Mano didelis siurprizas jis atlieka tikrai gerai, geriau nei mano standartinis XFX 9.800 GTX, aš negaliu pasakyti, kaip gerai ji būtų sąžininga prieš triviečiai XXX savaitę ir kas ne, tačiau atmintis 1 GB yra pakankamai, kad ji lygina su visais GTX . Radau jį prie bičių tikrai gerai, net jei Overclocked iki max, man geriau skaityti framerates su Fraps su šia kortele už Crysis aš su mano senas GTX, man jo 5-7 rėmai greičiau, nei anksčiau? Kuris, mano nuomone puikus dalykas, nes aš tai ne GTX pigiau, išgelbėjo mane šiek tiek pinigų per daug.
|
|
|
|||
|
|||
|
Panašiai, kaip win-win situacija ten, bet manau, galima tikėtis, kad jei gausite kortelę pakeisti, nes buvo neteisingai
|
|
|
|||
|
|||
|
Tai nebuvo klaidingas, kai aš jį nupirko, ir aš lyginti PAS kai GTX dirbo įprastai, todėl dar greičiau, nei mano senas kortelė.
|