![]() |
|
| |||
| |||
| Pagājušajā nedēļā mans XFX 9.800 GTX biju ar nelielu kadru nomaiņas ātrums ir jautājumi, tāpēc man aizdomas, ka ventilators nav ok, un manas aizdomas izrādījās pareizs pēc Paņēmu tuvāk skatīties, tāpēc devos uz savu mazumtirgotāju un teica viņam, ka tas vajadzīgs remonts vai es varētu saņemt savu naudu atpakaļ, jo biju veida atķeksēts pie tā karte nebija pat 2 mēnešus vecs, viņš to paņēma un stāstīja man viņš varētu apmainīt to Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample ar 1 GB RAM . Es biju pārsteigts redzēt, ka tā bija ļoti overclockable un ir jau rūpnīcā pār clocked ir pirmajā vietā, tāpēc viņš pārliecināts mani arī tā iet, un pēc tam, kad es izlasīju dažas šīs kartes pārskatus es redzēju, ka tas atbilstu GTX kad overclocked ar tikai 50 MHz, labi jums patiesību, man vienmēr bija XFX fan boy bet darbības traucējumi manu pēdējo XFX kartei ir ievestas jaunajā amatā es esmu ļoti apmierināta ar šo Gainward karti, jo es saņēmu 100 dolārus apmaiņā apmaiņai manu veco karti par šo vienu es uzskatu, ka lēta, ievērojiet, mans vecais 9.800 GTX bija standarta izdevums. Un to top it all off es pavadīju alga par jaunu aparatūru ieskaitot 1 papildus GB RAM un jaunu CPU [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] Thinking tagad es varētu būt izmantoti naudas kaut kas cits!? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] Bet grunts ir tas, ka man ir konstatēts Gainward kartes ir ļoti labi pagatavotām tā, lai ikvienam, kas uzskata, ka GPU uzlabot un ir budžets noteikti pārbaudiet šo karti, jo tas tiešām veic fantastisku par naudu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs vēlaties izveidot saiti uz attēlu tiem jābūt hosted tiešsaistē, varat būt saistīts tieši ar attēlu uz jūsu datora.
| |||
| |||
| Darn it! Es kaut kā zināju, ka notiks alright es mēģināšu vēlreiz pēc tam |
|
| |||
| |||
| http://www.mediafire.com/ Upload your pics tur (tā free) pēc tam saiti, lai tās, izmantojot img tagus. |
|
| |||
| |||
Tas ir 9600 GT versija, bet tā izskatās vienā no ārpuses, tikai vāciņš ir atšķirīgs.Te ir review -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Nice pārskats tas darbojas labāk nekā jūsu XFX 9.800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| izskatās jauka karti, Kā tas jādara?
| |||
| |||
| Uz manu pārsteidzoši tas veic ļoti labi labāk nekā mana standarta XFX 9.800 GTX, es nevaru pateikt, cik labi tas būtu godīga pret tripple XXX izdevumi un kas nav, bet tā atmiņa 1 GB ir pietiekami, lai to salīdzinātu ar katru GTX . Es atklāju to bišu tiešām vēss, pat ja overclocked uz max, man labāk lasīt framerates ar fraps ar šo karti, Crysis, nekā es saņēmu ar savu veco GTX, man tās 5-7 kadri ātrāk nekā līdz šim? Ko es uzskatu liela lieta, jo es dabūju šo lētāki nekā GTX, saglabātās man naudu too. |
|
| |||
| |||
| Līdzīgi kā win-win situācija pēc tam, bet es pieņemu jūs varētu sagaidīt, ka, ja jūs saņemt karti aizstāj, jo tas bija kļūdains |
|
| |||
| |||
| Tas nav kļūdains, kad biju nopircis, un es esmu salīdzinot FPS kad GTX strādāja normāli, tāpēc joprojām ir ātrāks par manu veco karti. |