![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W zeszłym tygodniu mój XFX 9800 GTX został posiadające nieznaczne problemy klatek więc podejrzenie, że wentylator nie jest ok, a moje podejrzenia okazały się poprawne po Wziąłem się bliżej, więc poszedł do mojego sprzedawcą i powiedział mu, że potrzebna naprawa czy mogę dostać pieniądze z powrotem, bo rodzaju zaznaczyć off ponieważ karta nie była nawet 2 miesięcy życia, wziął go i powiedział mi on je wymienić na Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample z 1 GB pamięci RAM . Byłem zaskoczony, że to był bardzo overclockable i już fabryki w clocked na pierwszym miejscu, więc on przekonał mnie do niego przejść, a po Czytam niektóre recenzje na temat tej karty Widziałam, że gdy dorównała GTX overclocked przez tylko 50 MHz, i prawdę mówiąc byłem zawsze XFX fan boy ale usterka mojego ostatniego XFX karty wniosło do nowej pozycji jestem bardzo zadowolony z tej karty Gainward i odkąd dostałem 100 dolarów w zamian za wymianę moje stare karty do tego uważam to okazja, moje stare notatki 9800 GTX był Standard Edition. A na początek to wszystko właśnie spędził poza moje wynagrodzenie na nowy sprzęt w tym 1 zewnętrzne GB pamięci RAM i procesor nowej [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ img] Thinking teraz mogła wykorzystać pieniądze na coś innego?! [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ img] Jednak w dolnej linii jest fakt, że mam znaleźć Gainward z karty jest bardzo dobrze zrobiony tak dla wszystkich, którzy są zdania, że GPU aktualizacji, a budżet należy sprawdzić karty obecnie, bo to naprawdę fantastyczne wykonuje dla pieniędzy. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chcesz zamieścić link do zdjęcia muszą być umieszczone w internecie, nie możesz bezpośredni link do zdjęć na komputerze.
| |||
| |||
| Darn it! I jakby wiedział, że dobrze by się stało, I'll try again następnie |
|
| |||
| |||
| http://www.mediafire.com/ Prześlij swoje zdjęcia tam (bezpłatna) następnie połączyć je za pomocą tagów img. |
|
| |||
| |||
To jest wersja 9600 GT, ale to wygląda tak samo na zewnątrz, tylko w polu sztuki jest inaczej.Oto przegląd -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Nice przeglądu to skuteczniejsze niż XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| looks like a nice karty, Jak to zrobić?
| |||
| |||
| Aby moje wielkie zaskoczenie wykonuje bardzo dobrze lepiej niż moje standardowe XFX 9800 GTX, nie mogę powiedzieć, jak dobry to sprawiedliwe wobec tripple XXX edycji, a co nie, ale jego pamięci 1 GB wystarczy je porównać z każdym GTX . Znalazłem go pszczoła really cool, nawet gdy overclocked do max I lepiej przeczytać na framerates z fraps z tej karty w Crysis nie mam z moim starym GTX, dla mnie jej 5-7 klatek szybciej niż wcześniej? Które uważam za wielkie rzeczy, ponieważ mam ten tańszy niż GTX, zapisane mi pieniądze. |
|
| |||
| |||
| Sounds like korzystną sytuacją, ale sądzę, że można oczekiwać, jeśli uzyska karty zastąpić, ponieważ był on uszkodzony |
|
| |||
| |||
| Nie było wadliwe, gdy miałem Kupiłem go, a ja jestem porównanie FPS gdy GTX pracuje normalnie, więc to nadal szybciej niż moje stare karty. |