![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Săptămâna trecută mi XFX 9800 GTX a fost uşoară având frame rate probleme, aşa că am suspectat că ventilatorul nu a fost ok, suspiciune şi mi s-au dovedit a fi corecte după ce i-am luat o privire mai atentă, aşa că a mers să-mi detailistul şi ia spus că este nevoie de reparaţii sau aş putea să-mi iau banii înapoi, pentru că am fost un fel de bifate de la carte nu a fost chiar şi 2 luni, el a luat-o şi mi-a spus ca el ar fi de schimb pentru un Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample cu 1 GB de RAM . Am fost surprins să văd că a fost foarte overclockable şi a fost deja fabrica peste clocked in primul rand, asa ca ma convins sa ii dau un du-te, şi după ce am citit unele comentarii pe acest card l-am văzut că este potrivit, atunci când a GTX overclocked de doar 50 MHz, de bine să-ţi spun adevărul întotdeauna am fost un fan XFX băiat, dar nu functioneaza de la ultima mea carte XFX a adus într-o nouă poziţie Sunt foarte mulţumit de acest Gainward carte şi de când am luat un 100 de dolari, în schimbul de schimb vechiul meu pentru această carte o am considera că este o afacere, nota mea vechi 9800 GTX a fost la Standard Edition. Şi a început-o tot am cheltuit salariul meu pe hardware nou inclusiv extra 1 GB de RAM şi un nou procesor [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] Thinking acum am putut s-au folosit banii pentru altceva!? [IMG] file: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] Dar, în partea de jos-line este că am găsit Gainward de carduri pentru a fi foarte bine, aşa a făcut pentru toţi cei care consideră un upgrade GPU şi are un buget nu uitaţi să verificaţi dacă această carte de afară, pentru că funcţionează cu adevărat fantastic pentru bani. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă vreţi să vă legaţi la imagini care au nevoie pentru a fi găzduită online, puteţi să nu se leagă direct imagini de pe PC.
| |||
| |||
| Să fie-al naibii! Nu cumva ştia că se va întâmpla în regulă Voi încerca din nou atunci |
|
| |||
| |||
| http://www.mediafire.com/ Încărcaţi-vă pics acolo (la liber), apoi se leagă de ele, utilizând img tag-uri. |
|
| |||
| |||
Aceasta este versiunea GT 9600, dar se pare la fel, la exterior, numai în caseta de artă este diferit.Aici este o revizuire -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Nisa revizuire nu funcţioneze mai bine decât dumneavoastră XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arata ca o carte de frumos, Cum se face?
| |||
| |||
| Pentru a-mi o surpriza funcţionează foarte bine mai bine decât mi standard XFX 9800 GTX, nu pot spune cât de bun ar fi corect faţă de tripple XXX ediţiile şi ce nu, dar ei de memorie de 1 GB este suficient pentru a face comparaţie cu fiecare GTX . Am găsit-o albină la mişto, chiar şi atunci când overclocked la maxim, m-am mai citit pe framerates cu fraps cu această carte decât în Crysis Am cu vechiul meu GTX, pentru mine sa 5-7 cadre mai repede decât înainte? Ceea ce eu consider o mare lucru, deoarece am primit acest lucru mai ieftin decât GTX, salvează-mi ceva bani prea. |
|
| |||
| |||
| Pare a fi o situaţie win-win, atunci, dar presupun că ar trebui să se aştepte că, dacă vă carte pentru că a fost înlocuit cu defecte |
|
| |||
| |||
| Nu a fost defect, atunci când am cumpărat-o, şi am comparat FPS GTX în cazul în care a fost în mod normal de lucru, astfel că este încă mai repede decât vechea mea carte. |
![]() |
|
| Marcaje |