menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Bliss 9800 GT 1GB GS môže niekomu nakopat prdel!

Reply

Thread Tools
Old 22. September 2008, 08:13
Člen Skupina

Minulý týždeň moje XFX 9800 GTX bola s miernym ráme kurzov tak som podozrenie, že ventilátor nie je v poriadku, a moje podozrenie sa ukázalo byť správne, keď vzal bližšie, a tak odišiel do môjho predajcu, a oznámili mu, že je potrebné opraviť alebo by som mohol dostať svoje peniaze späť, pretože som bol druh odškrtl vypnúť, pretože karta nebola ani 2 mesiace starý, vzal ho a povedal mi, že by výmenou za to Gainward Bliss 9800 GT Golden Ukážka s 1 GB RAM .

Bol som prekvapený, že to bolo veľmi overclockable a bola už v priebehu závodu stopovanie na prvom mieste, tak ma presvedčila, aby jej ísť, a potom, čo som čítal nejaké recenzie na túto kartu som videl, že uvoľnili overclocked GTX, kedy by Len 50 MHz, tak to poviem pravdu, bol som vždy XFX fanúšik chlapec, ale porucha na mojom poslednom XFX karty priniesol do novej pozície som veľmi spokojný s týmto Gainward kartu, a pretože som dostal 100 dolárov za výmenu moja stará karta pre túto mám za to vyjednávať, poznámka mojej starej 9800 GTX bola štandardná vydanie.
A na začiatok to vypnúť som strávil môj plat na nový hardvér vrátane extra 1 GB RAM a nový procesor [IMG] file: / / / C: / Docu% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ img] Myslenie teraz by som mohol mať použil peniaze na niečo iné? [IMG] file: / / / C: / Docu% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ img]

Ale dolnej-line je to, že som našiel to Gainward karty sú veľmi dobre vykonané tak pre každého, kto sa považuje za GPU upgrade a má rozpočet overte si túto kartu von, pretože je naozaj fantastický vykonáva pre peniaze.
Old 22. September 2008, 08:27
Administrátor Skupina

Ak chcete odkazovať na obrázky, ktoré je potrebné hostení online, nemôžete priamy odkaz na obrázky na vašom PC.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 22. September 2008, 08:29
Člen Skupina

Proklínám ho! Som nejako vedel, že by sa stalo v poradku uvidíme skúsiť znovu a potom
Old 22. September 2008, 08:30
Administrátor Skupina

http://www.mediafire.com/

Nahrát vaše fotky tu (jeho zdarma), potom odkaz na ne pomocou značky img.
Old 22. September 2008, 08:34
Člen Skupina

Jedná sa o verziu 9600 GT, ale vyzerá to rovnaké na zvonku, len krabice art je iný.

Tu je prehľad -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40
Old 9. októbra 2008, 12:06
Administrátor Skupina

Nice recenzi to fungovať lepšie, ako vaše XFX 9800 GTX?
Old 9. októbra 2008, 12:17
Darcu Skupina

vyzerá ako pekné karty, Ako to urobiť?

Môj systém: Prvé OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základná doska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Pamäť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palube
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chladenie:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Sieť / Internet:
na palube / údajne 10Meg panna kábel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operačný systém (y):
XP Home
Old 10. októbra 2008, 04:25
Člen Skupina

Na moje veľké prekvapenie, že plní naozaj dobre lepšie ako moje štandardná XFX 9800 GTX, ale nemôžem povedať, ako moc by spravodlivé voči třílůžkový XXX edícia a čo nie, ale jeho pamäť 1 GB je postačujúce, aby bolo porovnanie s každým GTX . Našiel som ju na včelí naozaj v pohode, aj keď overclocked na max, dostanu lepšie čítať o framerates s fraps s touto kartou v Crysis, ako som sa v mojich starých GTX, pre mňa jeho snímky 5-7 rýchlejšie ako predtým? Ktoré mám za veľkú vec, pretože mám túto lacnejšie než GTX, zachránil mi peniaze taky.
Old 10. októbra 2008, 07:10
Darcu Skupina

Znie to ako win-win situácia potom, ale já předpokládám budete očakávať, že ak vám vaša karta nahradená, pretože bola chybná
Old 10. októbra 2008, 08:35
Člen Skupina

Nebolo chybné, keď som ho kúpil, a som porovnaním FPS keď GTX pracuje normálne, tak je to ešte rýchlejšie, ako moja stará karta.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.