![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Minulý týždeň moje XFX 9800 GTX bola s miernym ráme kurzov tak som podozrenie, že ventilátor nie je v poriadku, a moje podozrenie sa ukázalo byť správne, keď vzal bližšie, a tak odišiel do môjho predajcu, a oznámili mu, že je potrebné opraviť alebo by som mohol dostať svoje peniaze späť, pretože som bol druh odškrtl vypnúť, pretože karta nebola ani 2 mesiace starý, vzal ho a povedal mi, že by výmenou za to Gainward Bliss 9800 GT Golden Ukážka s 1 GB RAM . Bol som prekvapený, že to bolo veľmi overclockable a bola už v priebehu závodu stopovanie na prvom mieste, tak ma presvedčila, aby jej ísť, a potom, čo som čítal nejaké recenzie na túto kartu som videl, že uvoľnili overclocked GTX, kedy by Len 50 MHz, tak to poviem pravdu, bol som vždy XFX fanúšik chlapec, ale porucha na mojom poslednom XFX karty priniesol do novej pozície som veľmi spokojný s týmto Gainward kartu, a pretože som dostal 100 dolárov za výmenu moja stará karta pre túto mám za to vyjednávať, poznámka mojej starej 9800 GTX bola štandardná vydanie. A na začiatok to vypnúť som strávil môj plat na nový hardvér vrátane extra 1 GB RAM a nový procesor [IMG] file: / / / C: / Docu% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ img] Myslenie teraz by som mohol mať použil peniaze na niečo iné? [IMG] file: / / / C: / Docu% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ img] Ale dolnej-line je to, že som našiel to Gainward karty sú veľmi dobre vykonané tak pre každého, kto sa považuje za GPU upgrade a má rozpočet overte si túto kartu von, pretože je naozaj fantastický vykonáva pre peniaze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak chcete odkazovať na obrázky, ktoré je potrebné hostení online, nemôžete priamy odkaz na obrázky na vašom PC.
| |||
| |||
| Proklínám ho! Som nejako vedel, že by sa stalo v poradku uvidíme skúsiť znovu a potom |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
Jedná sa o verziu 9600 GT, ale vyzerá to rovnaké na zvonku, len krabice art je iný.Tu je prehľad -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Nice recenzi to fungovať lepšie, ako vaše XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vyzerá ako pekné karty, Ako to urobiť?
| |||
| |||
| Na moje veľké prekvapenie, že plní naozaj dobre lepšie ako moje štandardná XFX 9800 GTX, ale nemôžem povedať, ako moc by spravodlivé voči třílůžkový XXX edícia a čo nie, ale jeho pamäť 1 GB je postačujúce, aby bolo porovnanie s každým GTX . Našiel som ju na včelí naozaj v pohode, aj keď overclocked na max, dostanu lepšie čítať o framerates s fraps s touto kartou v Crysis, ako som sa v mojich starých GTX, pre mňa jeho snímky 5-7 rýchlejšie ako predtým? Ktoré mám za veľkú vec, pretože mám túto lacnejšie než GTX, zachránil mi peniaze taky. |
|
| |||
| |||
| Znie to ako win-win situácia potom, ale já předpokládám budete očakávať, že ak vám vaša karta nahradená, pretože bola chybná |
|
| |||
| |||
| Nebolo chybné, keď som ho kúpil, a som porovnaním FPS keď GTX pracuje normálne, tak je to ešte rýchlejšie, ako moja stará karta. |