![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Прошли викенд моја КСФКС 9800 ГТКС имати незнатно је фраме рате питања па сам се сумња да је вентилатор није у реду, и моје сумње показало се исправити након што сам је узео ближе гледати, па је отишао у моје трговац те му рекао да је потребно поправити или сам могао добити мој новац назад, јер сам била врста тицкед офф јер је картица ни 2 месеца стари, узе га и рекао ми је да ће га за размену Гаинуард Блисс 9800 ГТ Голден Сампле са 1 ГБ РАМ-а . Био сам изненађен да видим да је то врло оверцлоцкабле и фабрика је већ преко цлоцкед на првом месту, па је уверен да ми дају за ићи, и након што сам прочитао неке рецензије на овом картицом сам видео да то не одговара ГТКС када оверцлоцкед бы само 50 МХз, и да вам право кажем била сам увек КСФКС фан боы но квар моје задње КСФКС картица је довео у нову позицију Ја сам врло задовољан овим Гаинуард картица и откад сам добио 100 крупна сачма у замену за размену мој стари картицу за овај Сматрам добар посао, имајте на уму 9800 ГТКС мој стари је био стандардно издање. И да се све то офф топ нисам провео моју плату на нови хардвер укључујући 1 помоћни ГБ РАМ-а и нови ЦПУ [ИМГ] филе: / / / Ц: / ДОЦУМЕ% 7Е1/ДАМИРЦ% 7Е1/ЛОЦАЛС% 7Е1/Темп/мсохтмлцлип1 / 01/цлип_имаге001.гиф [/ ИМГ] тхинкинг сад сам могао да има користи тај новац за нешто друго? [ИМГ] филе: / / / Ц: / ДОЦУМЕ% 7Е1/ДАМИРЦ% 7Е1/ЛОЦАЛС% 7Е1/Темп/мсохтмлцлип1/01/цлип_имаге002.гиф [/ ИМГ] Али дно-лине је да сам нашла је Гаинуард картица се јако добро направљена тако да за свакога који се разматра надоградња и ГПУ има буџет бити сигуран за провјерити данашји вањска картица, јер се стварно обавља фантастичан за новац. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Уколико желите да линк на слике које су потребне како би се домаћин онлине, не можете се повезати директно на сликама на рачунару.
| |||
| |||
| Дарн ит! Некако сам знао да ће се десити у реду И'лл тры агаин затим |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
Ово је 9600 ГТ верзији али изгледа исто на ван, само оквир уметности је другачији.Овде је преглед -- хттп://ууу.фудзилла.цом/индекс.пхп?оп...8848&Итемид=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Нице то преиспитивање успјешнији од Ваше КСФКС 9800 ГТКС? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| изгледа као лепа картица, Како то учинити?
| |||
| |||
| На моје велико изненађење то јако добро обавља боље од мојих стандардних КСФКС 9800 ГТКС, не могу рећи колико добар то би фер против триппле КСКСКС издањима, а шта не, али његова меморија од 1 ГБ је довољно да би га упоредити са сваким ГТКС . Нашао сам га у пчелињи стварно кул чак и када оверцлоцкед на макс, ЈА добити боље читати на фрамератес са фрапс са том картицом него црысис сам добио са мојим старим ГТКС, за мене својих 5-7 оквири брже него пре? Који сам размотрити велику ствар јер сам добио ово јефтиније од ГТКС, чувају ми превише новца. |
|
| |||
| |||
| Звучи као уин-уин ситуација тада, али сам претпоставимо ли очекивати да ће, ако добијете ваше картице заменио јер је неисправан |
|
| |||
| |||
| То није био погрешан кад сам га купио, а ја сам се упоредбу ФПС ГТКС кад се ради нормално, па то је још увек брже него мој стари картице. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Које је стварно боље 9600/9800 | сетсуна фаиз сеиеи | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 28. јуна 2009 15:58 |
| Питање о КСФКС 9800 гткс | јосхуа2209 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 8 децембар 2008 17:51 |
| Ревиеу оф 9800 ГКС2 | редден137 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 21 март 2008 02:59 |
| Сли 9800? Можда. | Елтоцлиоусус | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 29 фебруар 2008 15:36 |
| АГП графичке картице - Гаинуард Блисс 7800ГС + АГП 512МБ | ЦГ Ман | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 18 новембар 2006 07:36 |
| Тхреад Тоолс | |
| |