![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Минулого тижня моя XFX 9800 GTX була мають невеликі питання, частоту кадрів і я підозрював, що вентилятор не було добре, і мої підозри виявилися правильними, коли я взяв ближче, так що пішов до моєї роздрібної торгівлі і розповів йому, що це необхідно ремонту або я можу отримати свої гроші назад, тому що я родом з відраховувати з картою навіть не було 2 місяці від роду, він взяв його та й сказав мені, що він буде обміняти на Gainward Bliss 9800 GT Golden Sample з 1 Гб оперативної пам'яті . Я був здивований, побачивши, що вона була дуже розгону і вже більш частоті заводу в першу чергу, і він переконав мене, щоб надати йому йти, і після того як я читав деякі огляди по цій карті я побачив, що вона відповідала GTX при розгоні по тільки 50 МГц, так сказати вам по правді, я завжди був хлопчиком XFX вентилятор, але з несправністю моя остання карта XFX породив нову позицію я дуже задоволений цієї карти Gainward і так як я отримав 100 доларів в обмін на обмін моя стара карта для цього я вважаю це угода, відомості мого старого 9800 GTX була Standard Edition. І на довершення всього я тільки що провів моєї зарплати на новому обладнанні, включаючи додатково 1 ГБ оперативної пам'яті і новий процесор [IMG] файлу: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1 / 01/clip_image001.gif [/ IMG] думав тепер я міг би використовувати гроші на щось інше!? [IMG] файлу: / / / C: / DOCUME% 7E1/DAMIRC% 7E1/LOCALS% 7E1/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.gif [/ IMG] Але нижня лінія є те, що я знайшов карт від Gainward, дуже добре зроблені таким для всіх, хто вважає, оновлення графічного процесора і його бюджет не забудьте перевірити цю карту тому, що це дійсно робить фантастичний за гроші. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви хочете, щоб посилання на зображення, які вони повинні бути розміщена в Інтернеті, ви не можете зв'язати безпосередньо зображень на вашому комп'ютері.
| |||
| |||
| Чорт його! Я-то знав, що це відбудеться Alright я знову спробую тоді |
|
| |||
| |||
| http://www.mediafire.com/ Завантажити фото ваших існує (її вільно), то посилання на них за допомогою IMG позначки. |
|
| |||
| |||
Це 9600 GT версія, але вона виглядає так само, на вулиці, тільки поле мистецтва різні.Ось огляд -- http://www.fudzilla.com/index.php?op...8848&Itemid=40 ![]() |
|
| |||
| |||
| Гарний огляд робить це краще, ніж ваш XFX 9800 GTX? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| виглядає добре картки, як це зробити?
| |||
| |||
| На моє велике здивування він виконує дуже добре краще, ніж мій стандартний XFX 9800 GTX, я не можу сказати, як добре було б справедливим щодо видань тримісний XXX, а що ні, але його пам'ять 1 ГБ достатньо, щоб порівняти його з кожним GTX . Я знайшов його бджоли дійсно здорово, навіть при розгоні до максимуму, я можу краще читати на частоти кадрів з Fraps з цієї картки в Crysis, ніж я отримав з моєї старої GTX, для мене свою 5-7 кадри швидше, ніж раніше? Який я вважаю велика річ, так як я отримав це дешевше, ніж GTX, врятував мене гроші теж. |
|
| |||
| |||
| Схоже, безпрограшна ситуація тоді, але я думаю, можна очікувати, що якщо ви отримаєте вашу картку замінили тому, що несправний |
|
| |||
| |||
| Вона не була несправною, коли я її купив, і я порівнянні FPS при GTX працює нормально, тому що це ще швидше, ніж моя стара карта. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який дійсно краще 9600/9800 | Setsuna Фаиз seiei | Графічні карти & Монітори | 3 | 28 червня 2009 15:58 |
| Питання про XFX 9800 GTX | joshua2209 | Графічні карти & Монітори | 3 | 8 грудня 2008 17:51 |
| Огляд 9800 GX2 | redden137 | Графічні карти & Монітори | 3 | 21 березня 2008 02:59 |
| SLI 9800? Може бути. | Eltocliousus | Графічні карти & Монітори | 7 | 29 лютого 2008 15:36 |
| AGP графічних карт - Gainward BLISS 7800GS + AGP 512MB | CG Man | Графічні карти & Монітори | 7 | 18 листопада 2006 07:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |