по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Графика на карти & Монитори

Register

Bottlenecked от процесора?

Reply

Нишка Инструменти
Old 15-ти декември 2008 г, 16:57
Новите държави Група

Default Bottlenecked от процесора?

Здравейте, имам (а crappy) Gateway GT5220 че обновен до 3gb овен, а аз съм гледам за нова графична карта. На процесора е доста бавно, така че искам да се получи графични карти, които ще бъдат възможно най-бързо, без да е CPU стопанството го върна.

Това дори е възможно? Или ми трябва ново CPU (или нов компютър)?

Аз най-вече използвам моя компютър за Photoshop и WoW, аз се опитах да играя FEAR, но тя беше по-скоро на снимка от играта ...

Благодаря за всяка помощ!
Old 15-ти декември 2008 г, 17:03
Администратор Група

Игри GFX карти са силно зависими над всичко друго.

Ще помогне, ако ти каза какво CPU и GPU имате в момента.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16-ти декември 2008 година, 00:32
Новите държави Група

AMD Athalon 64bit

В GPU е присъщо нещо, това е ужасно.
Old 23-ти декември, 2008 г, 07:34
Член Група

Да, определено получи някаква форма на графични карти, този причината FEAR беше PowerPoint за вас, на борда на графики са предназначени да покажат прозорци и този около обикновено.

Какво часовник скорост е процесора? Обикновено в GHz като "2.4GHz"
Old 28 декември 2008, 19:55
Член Група

ако имате дънна платка PCI-E, без да можете да си купите ATI 3xxx AGP. или 8 - серията GeForce
Old 16 януари 2009 г., 15:15
Член Група

Доколкото знам, Athlon 64 не са лоши и действително доста добър още в зависимост на колко години е. В unplayable FPS в FEAR is'nt причинени от процесора, Моят процесор е далеч по-лошото от твоето, тъй като нейните ли 478, но имам 7600GT и аз все още могат да се постигнат високи FPS в страх, лаптопи CPU ми е далеч по-добър от моя компютър на процесора но ми 7600GT я превъзхожда защото "Моят лаптоп има интегрирана графика (GMA X3100), които правят FEAR близо до unplayble FPS (13 -19 FPS). Някои предложения са проверите какъв слот имате availible в MoBo, PCI-E е най-добрият (евтини и добри), ако му AGP му не е краят на света, все още можете да получите X1950 или HD 2600 или 7900GT за около £ 60 или 100 щатски долара, които все още са много добри изпълнители. Но ако вашата нещастен и PCI все още можете да получите от 6200 Ebay евтино, която постига сценичен FPS в повечето 2 години или по-стари игри. Надявам се да помогна
Old 16-ти Януари 2009, 15:29
Член Група

Ако той е стар AGP или PCI настройка тогава просто получи нов компютър. Той не си струва реконструкция на старата си най-добрия хардуер и все още не са в състояние да играе на най-новите игри правилно.
Old 17-ти януари 2009, 10:14
Член Група

Ако желаете да получите нова gfx карти, аз reccoment U получите CPU да съвпадне то в противен случай ще бъде в една наистина трудно място. Игри, са силно зависими от GFX, CPU & RAM.

От друга несвързани и маловажно Забележка: Току-що чух един от моите harddrives изключи, защото тя не е в употреба. Звукът е доста готин.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc