![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, имам (а crappy) Gateway GT5220 че обновен до 3gb овен, а аз съм гледам за нова графична карта. На процесора е доста бавно, така че искам да се получи графични карти, които ще бъдат възможно най-бързо, без да е CPU стопанството го върна. Това дори е възможно? Или ми трябва ново CPU (или нов компютър)? Аз най-вече използвам моя компютър за Photoshop и WoW, аз се опитах да играя FEAR, но тя беше по-скоро на снимка от играта ... Благодаря за всяка помощ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игри GFX карти са силно зависими над всичко друго.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit В GPU е присъщо нещо, това е ужасно. |
|
| |||
| |||
| Да, определено получи някаква форма на графични карти, този причината FEAR беше PowerPoint за вас, на борда на графики са предназначени да покажат прозорци и този около обикновено. Какво часовник скорост е процесора? Обикновено в GHz като "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| ако имате дънна платка PCI-E, без да можете да си купите ATI 3xxx AGP. или 8 - серията GeForce |
|
| |||
| |||
| Доколкото знам, Athlon 64 не са лоши и действително доста добър още в зависимост на колко години е. В unplayable FPS в FEAR is'nt причинени от процесора, Моят процесор е далеч по-лошото от твоето, тъй като нейните ли 478, но имам 7600GT и аз все още могат да се постигнат високи FPS в страх, лаптопи CPU ми е далеч по-добър от моя компютър на процесора но ми 7600GT я превъзхожда защото "Моят лаптоп има интегрирана графика (GMA X3100), които правят FEAR близо до unplayble FPS (13 -19 FPS). Някои предложения са проверите какъв слот имате availible в MoBo, PCI-E е най-добрият (евтини и добри), ако му AGP му не е краят на света, все още можете да получите X1950 или HD 2600 или 7900GT за около £ 60 или 100 щатски долара, които все още са много добри изпълнители. Но ако вашата нещастен и PCI все още можете да получите от 6200 Ebay евтино, която постига сценичен FPS в повечето 2 години или по-стари игри. Надявам се да помогна |
|
| |||
| |||
| Ако той е стар AGP или PCI настройка тогава просто получи нов компютър. Той не си струва реконструкция на старата си най-добрия хардуер и все още не са в състояние да играе на най-новите игри правилно. |
|
| |||
| |||
| Ако желаете да получите нова gfx карти, аз reccoment U получите CPU да съвпадне то в противен случай ще бъде в една наистина трудно място. Игри, са силно зависими от GFX, CPU & RAM. От друга несвързани и маловажно Забележка: Току-що чух един от моите harddrives изключи, защото тя не е в употреба. Звукът е доста готин. |