![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, já mám (spíše mizerný) Gateway GT5220 že jsem povýšen na 3GB RAM, a já jsem hledal novou grafickou kartu. CPU je poměrně pomalý, takže chci mít grafickou kartu, která bude co nejrychleji, bez CPU hospodářství je zpátky. Je to ještě možné? Nebo se i potřeba nového procesoru (nebo nový počítač)? Já většinou použít počítač pro Photoshop a WoW, jsem se snažil hrát FEAR, ale to bylo spíš jako obraz, než je hra ... Díky za jakoukoli pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hry jsou silně závislé na GFX kartu více než cokoli jiného.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit O integrované GPU je věc, je to strašné. |
|
| |||
| |||
| Jo, určitě si nějakou formu grafickou kartu, to je důvod, FEAR byl powerpoint na vás, na palubě s grafikou jsou určeny pro zobrazení okna a to je asi je obvykle. Jaký čas je rychlost procesoru? Obvykle v GHz jako "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| Pokud máte základní desku s PCI-E můžete koupit ati 3xxx AGP. nebo 8 - série GeForce |
|
| |||
| |||
| Pokud vím, Athlon 64, nejsou špatné a vlastně docela dobré ještě podle toho, jak starý je. V nehratelný FPS FEAR v is'nt způsobené váš procesor, můj CPU je daleko nejhorší, než vy, protože jeho socket 478, ale já mám 7600GT a i přesto mohou dosáhnout vysokého v FPS FEAR, notebooky Můj procesor je mnohem lepší než moje PC CPU ale moje 7600GT překoná ji cos' můj notebook má integrovanou grafikou (GMA X3100), které způsobují, že FEAR blízkosti unplayble FPS (13 -19 FPS). Některé návrhy jsou kontrolovat to, co máte slot dispozici ve vašem MoBo, PCI-E je zdaleka nejlepší (levné a dobré), je-li jeho AGP není její konec světa, stále se můžete dostat X1950 nebo HD 2600 nebo 7900GT za cca 60 liber nebo 100 dolarů, které jsou stále velmi dobré interprety. Ale pokud vaše smůlu a PCI stále se můžete dostat z 6200 ebay levně hratelný FPS, která dosahuje ve většině 2 let a starší hry. Doufám, že jsem pomohl |
|
| |||
| |||
| Pokud má starý AGP nebo PCI nastavení pak stačí si pořídit nový počítač. Není to dobré modernizace starého jeho nejlepším hardwarem a stále není schopen hrát nejnovější hry správně. |
|
| |||
| |||
| Pokud chcete získat nové GFX kartu, i reccoment a dostat se cpu do zápasu je jinak váš bude v opravdu těžké místě. Hry jsou silně závislé na GFX, CPU & RAM. Na jiném nespřízněným a bezvýznamná poznámka: Jen jsem slyšel jeden z mých disky vypínání, protože nebylo v provozu. zvuk je docela v pohodě. |