![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω ένα (μάλλον crappy) Gateway GT5220 ότι αναβαθμιστεί σε 3GB RAM, και θα ήθελα η συνεργασία μας για μια νέα κάρτα γραφικών. Η CPU είναι μάλλον αργή, έτσι θέλω να πάρετε μια κάρτα γραφικών που θα είναι όσο το δυνατόν ταχύτερα, χωρίς την εκμετάλλευση της CPU πίσω. Αυτό είναι ακόμη δυνατό; Ή θα χρειαστεί ένα νέο επεξεργαστή (ή νέο υπολογιστή); I κυρίως χρήση υπολογιστή μου για photoshop και WoW, προσπάθησα να παίξει FEAR αλλά ήταν περισσότερο σαν μια εικόνα από ένα παιχνίδι ... Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αγώνες είναι εξαιρετικά GFX κάρτα εξαρτώνται πάνω από οτιδήποτε άλλο.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit Η GPU είναι ολοκληρωμένο το πράγμα, είναι φοβερό. |
|
| |||
| |||
| Ναι, σίγουρα κάποια μορφή κάρτα γραφικών, thats ο λόγος FEAR powerpoint ήταν για σας, επί του σκάφους, τα γραφικά είναι σχεδιασμένα για να δείτε τα παράθυρα και thats περίπου είναι συνήθως. Τι ώρα είναι η ταχύτητα της CPU; Συνήθως σε GHz όπως "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| αν έχετε μια μητρική πλακέτα χωρίς PCI-E, μπορεί κανείς να αγοράσει ένα ATI 3xxx AGP. ή σε 8 - σειρά GeForce |
|
| |||
| |||
| από όσο γνωρίζω, Athlon 64 δεν είναι κακό και όντως πολύ καλή ακόμη ανάλογα πόσο παλαιά είναι. Η unplayable FPS σε FEAR is'nt που προκαλείται από τη CPU, CPU μου είναι πολύ χειρότερη από τη δική σας, από τη μία Socket 478 αλλά έχω μια 7600GT και μπορώ να επιτευχθούν υψηλά FPS με το φόβο μου, οι φορητοί υπολογιστές της CPU είναι πολύ καλύτερα από τον υπολογιστή μου της CPU αλλά μου 7600GT υπερτερεί αυτή cos' my laptop έχουν ολοκληρωμένη γραφικών (GMA X3100) που κάνουν κοντά στο FEAR unplayble FPS (13 -19 FPS). Μερικές προτάσεις είναι slot ελέγξετε τι έχετε availible σας MoBo, PCI-E είναι μακράν η καλύτερη (και Φτηνές Good), το AGP Αν δεν το τέλος του κόσμου, μπορείτε να πάρετε HD X1950 ή 2600 ή 7900GT για περίπου £ 60 ή $ 100 που εξακολουθούν να είναι πολύ καλές επιδόσεις. Αλλά αν σας έχουν PCI άτυχος και μπορείτε ακόμα να έχετε ένα 6200 από ebay φτηνά που επιτυγχάνει FPS που παίζονται σε 2 έτη ή περισσότερα μεγάλα παιχνίδια. Hope i βοήθησε |
|
| |||
| |||
| Εάν έχει ένα παλιό setup AGP ή PCI τότε μόλις λάβετε ένα νέο υπολογιστή. Δεν αξίζει η αναβάθμιση και παλαιά το καλύτερο υλικό και εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να παίξουν τα πιο πρόσφατα παιχνίδια σωστά. |
|
| |||
| |||
| Αν θέλετε να πάρετε μια νέα κάρτα gfx, i get reccoment και το cpu να σας ταιριάζει, διαφορετικά θα είναι σε ένα πολύ δύσκολο σημείο. Αγώνες αποτελούν σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από GFX, CPU & RAM. Σε μια άλλη άσχετη και ασήμαντη σημείωμα: i μόλις άκουσα ένα από μου harddrives κλείσιμο, επειδή δεν ήταν σε χρήση. ο ήχος είναι αρκετά δροσερό. |