![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi, imam (radije jebani) pristupnički GT5220 da sam nadograditi na 3gb ram, i ja sam u potrazi za novom grafičkom karticom. CPU je prilično sporo, pa želim da dobijem grafičkom karticom koja će biti što je brže moguće, bez CPU držeći ga natrag. Je li to još moguće? Ili mi treba nova CPU (ili novo računalo)? I moj računalo uglavnom koristite za photoshop i WOW, JA pokušao to igra Fear ali to je bio više kao sliku nego igre ... Hvala za bilo kakvu pomoć! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Igre su jako ovisna GFX kartice preko svega.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit The GPU integriran je stvar, to je strašna. |
|
| |||
| |||
| Da, definitivno dobiti neki oblik grafičke kartice, taj razlog boj bio PowerPoint vam, onboard grafika su dizajnirani za prikazivanje prozora i taj je obično oko. Što je clock speed CPU? Obično u GHz poput "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| ako imate matične ploče bez PCI-e možete kupiti AGP ATI 3xxx. ili 8 - serija geforce |
|
| |||
| |||
| Dug kao JA znati, Athlon 64 nije loše, zapravo prilično dobro i dalje, ovisno koliko je stara. The unplayable FPS u strahu is'nt uzrokovane Vašim CPU, CPU Moj je daleko najgore od tvoj jedan od njegovih Socket 478, ali imam 7600GT i ja se još uvijek može postići visoku FPS u strahu, CPU Moj laptop je daleko bolji od mog računala Procesor ali moja 7600GT nadmaši to cos' imati moj laptop integrirana grafika (GMA X3100), koje čine Fear blizu unplayble FPS (13 -19 FPS). Neki prijedlozi su provjeriti što utor imate availible u vašem MoBo, PCI-E je daleko najbolji (Jeftini i dobri), ako je njegov AGP ne njegova kraja svijeta, još uvijek možete dobiti HD X1950 ili 2600 ili 7900GT za oko £ 60 ili 100 dolara, koji su još uvijek vrlo dobra izvođača. Ali ako vaše zlosretan PCI i imaju još uvijek možete dobiti iz 6200 ebay jeftino koji postiže igrati u većini FPS 2 godine ili stariji igre. Uzdanica ja pomogao |
|
| |||
| |||
| Ako je stari AGP ili PCI setup onda tek dobili novi kompjuter. Nije vrijedno nadogradnju starog jedan njen najbolji hardver i dalje ne bude u mogućnosti da igra najnovije igre ispravno. |
|
| |||
| |||
| Ako želite dobiti novu gfx karticu, i dobiti u reccoment CPU na utakmicu ako se inače vaš će se u vrlo teškoj mjestu. Igre su jako ovisi o GFX, CPU i RAM. Na drugom nepovezanih i nevažan napomena: Čuo sam samo jedan od mojih harddrives isključi jer nije bila u uporabi. zvuk je ljepušan svjež. |