kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Grafikus kártyák és monitorok

Register

Bottlenecked a CPU?

Reply

Téma eszközök
Old December 15, 2008, 16:57
Új tag Csoport

Default Bottlenecked a CPU?

Hello, van egy (nem rossz) Gateway GT5220 hogy frissített 3GB RAM, és én kerestem egy új grafikus kártyát. A CPU nagyon lassú, ezért szeretném, hogy a grafikus kártya lesz, amilyen gyorsan csak lehet, anélkül, hogy a CPU fogja vissza.

Ez is lehetséges? Vagy kell egy új processzor (vagy új számítógépre)?

Én leginkább használni a számítógépet, és photoshop WoW, próbáltam játszani FEAR de volt több, mint egy képet, mint egy játék ...

Thanks for any help!
Old December 15, 2008, 17:03
Administrator Group

Játékok nagymértékben függ Gfx kártya több mint bármi más.

Segítene, ha azt mondta, amit a CPU és GPU van jelenleg.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old December 16, 2008, 00:32
Új tag Csoport

AMD Athalon 64bit

A GPU integrált dolog, ez borzasztó.
Old December 23, 2008, 07:34
Csoport tagja

Igen, határozottan el valamilyen formában a grafikus kártya, amit az oka FEAR volt powerpoint neked, fedélzeti grafika célja, hogy az ablakok és amit általában kb.

Mi órajel a CPU? Általában GHz-ben, mint a "2.4GHz"
Old December 28 2008, 19:55
Csoport tagja

Ha van egy alaplap PCI-E nélkül vásárolhat egy ATI 3xxx AGP. vagy 8 - GeForce sorozat
Old Január 16 2009, 15:15
Csoport tagja

amennyire én tudom, Athlon 64 nem rossz, és valójában nagyon jó továbbra is attól függően, hogy hány éves is van. A nem jtszhat FPS a FEAR is'nt okozta a CPU, My CPU messze a legrosszabb, mint a tiéd, mivel az a Socket 478, de nekem van egy 7600GT, és én továbbra is magas FPS a FEAR, My laptop CPU sokkal jobb, mint a PC CPU de a 7600GT túlteljesíti azt, mert "az én-m laptop van integrált grafika (GMA X3100), melyek a FEAR közelében unplayble FPS (13 -19 FPS). Egyes javaslatok ellenőrizze, milyen slot van availible a MoBo, PCI-E is messze a legjobb (olcsó és jó), ha az AGP-a nem a világ vége, akkor még mindig X1950 vagy HD 2600 vagy 7900GT kb £ 60 vagy 100 $, amely továbbra is nagyon jól működnek. De ha a szerencsétlen, és PCI akkor még mindig 6200 a ebay olcsón játszható FPS, amely a legtöbb 2 éves vagy annál idősebb játékokat. Remélem segített
Old Január 16, 2009, 15:29
Csoport tagja

Ha van egy régi AGP vagy PCI-beállítás, akkor csak egy új számítógépet. Ez nem ér korszerűsítése régi a legjobb hardver és még mindig nem tudja lejátszani a legújabb játékokat megfelelően.
Old Január 17, 2009, 10:14
Csoport tagja

Ha azt szeretnénk, hogy egy új gfx kártya, i reccoment u kap a cpu, hogy egyébként a mérkőzés lesz az igazán kemény helyszínen. Játékok erősen függ Gfx, a CPU és RAM.

Egy másik független, és fontos megjegyzés: én csak az én hallottam egy merevlemezt le, mert nem használja. A hang nagyon cool.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.