![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello, van egy (nem rossz) Gateway GT5220 hogy frissített 3GB RAM, és én kerestem egy új grafikus kártyát. A CPU nagyon lassú, ezért szeretném, hogy a grafikus kártya lesz, amilyen gyorsan csak lehet, anélkül, hogy a CPU fogja vissza. Ez is lehetséges? Vagy kell egy új processzor (vagy új számítógépre)? Én leginkább használni a számítógépet, és photoshop WoW, próbáltam játszani FEAR de volt több, mint egy képet, mint egy játék ... Thanks for any help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Játékok nagymértékben függ Gfx kártya több mint bármi más.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit A GPU integrált dolog, ez borzasztó. |
|
| |||
| |||
| Igen, határozottan el valamilyen formában a grafikus kártya, amit az oka FEAR volt powerpoint neked, fedélzeti grafika célja, hogy az ablakok és amit általában kb. Mi órajel a CPU? Általában GHz-ben, mint a "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| Ha van egy alaplap PCI-E nélkül vásárolhat egy ATI 3xxx AGP. vagy 8 - GeForce sorozat |
|
| |||
| |||
| amennyire én tudom, Athlon 64 nem rossz, és valójában nagyon jó továbbra is attól függően, hogy hány éves is van. A nem jtszhat FPS a FEAR is'nt okozta a CPU, My CPU messze a legrosszabb, mint a tiéd, mivel az a Socket 478, de nekem van egy 7600GT, és én továbbra is magas FPS a FEAR, My laptop CPU sokkal jobb, mint a PC CPU de a 7600GT túlteljesíti azt, mert "az én-m laptop van integrált grafika (GMA X3100), melyek a FEAR közelében unplayble FPS (13 -19 FPS). Egyes javaslatok ellenőrizze, milyen slot van availible a MoBo, PCI-E is messze a legjobb (olcsó és jó), ha az AGP-a nem a világ vége, akkor még mindig X1950 vagy HD 2600 vagy 7900GT kb £ 60 vagy 100 $, amely továbbra is nagyon jól működnek. De ha a szerencsétlen, és PCI akkor még mindig 6200 a ebay olcsón játszható FPS, amely a legtöbb 2 éves vagy annál idősebb játékokat. Remélem segített |
|
| |||
| |||
| Ha van egy régi AGP vagy PCI-beállítás, akkor csak egy új számítógépet. Ez nem ér korszerűsítése régi a legjobb hardver és még mindig nem tudja lejátszani a legújabb játékokat megfelelően. |
|
| |||
| |||
| Ha azt szeretnénk, hogy egy új gfx kártya, i reccoment u kap a cpu, hogy egyébként a mérkőzés lesz az igazán kemény helyszínen. Játékok erősen függ Gfx, a CPU és RAM. Egy másik független, és fontos megjegyzés: én csak az én hallottam egy merevlemezt le, mert nem használja. A hang nagyon cool. |