פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > כרטיסי מסך & Monitors

Register

לפי Bottlenecked CPU?

Reply

שרשרת כלים
Old 15 דצמבר 2008, 16:57
קבוצת חברות חדשות

Default לפי Bottlenecked CPU?

היי, יש לי (ליתר דיוק crappy) Gateway GT5220 שאני שדרוג 3gb ראם, ואני מחפש כרטיס מסך חדש. ה CPU הוא איטי למדי, לכן אני רוצה לקבל כרטיס המסך זה יהיה מהר ככל האפשר, ללא CPU מחזיק אותה בחזרה.

האם זה בכלל אפשרי? או האם אני צריך מעבד חדש (או מחשב חדש)?

לרוב אני משתמש במחשב שלי עבור Photoshop ו WOW, ניסיתי לשחק פחד אבל זה היה יותר כמו סרט מאשר משחק ...

תודה על כל העזרה!
Old 15 דצמבר 2008, 17:03
מנהל קבוצת

הם משחקים מאוד GFX כרטיס התלויים מעל כל דבר אחר.

יעזור אם אמר מה CPU ו GPU יש לך כרגע.

המערכת שלי: Hybr! ד

מעבד (ים):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
לוח האם:
HP nForce 560
זיכרון RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
כרטיס מסך (S):
Nvidia 7150M Onboard משולבת
כרטיס קול:
5.1 Integrated Onboard
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
כונן אופטי (S):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Case / PSU:
מניות HP
Cooling:
מניות HP
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 10MB הבתולה כבל
צג (S):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
מערכת הפעלה (S):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16 דצמבר 2008, 00:32
קבוצת חברות חדשות

AMD Athalon 64bit

GPU היא משולבת של דבר, זה נורא.
Old 23 דצמבר 2008, 07:34
חבר קבוצת

כן, בהחלט לקבל צורה כלשהי של כרטיס המסך, זה היה פחד הסיבה של PowerPoint לך, onboard גרפיקה נועדו להראות חלונות thats בנושא היא בדרך כלל.

מה היא מהירות השעון של מעבד? בדרך כלל GHz כמו "2.4GHz"
Old 28 דצמבר 2008, 19:55
חבר קבוצת

אם יש לך לוח האם ללא PCI-E אתה יכול לקנות ATI 3xxx agp. או 8 - סדרה geforce
Old 16 ינואר 2009, 15:15
חבר קבוצת

עד כמה שאני יודע, Athlon 64 ו לא רע בעצם די טוב עדיין תלוי בן כמה הוא. את unplayable FPS בפחד is'nt שנגרמה את CPU, CPU שלי הוא הרבה יותר גרוע ביותר שלך מאז א Socket 478 אבל יש לי 7600GT ואני עדיין יכול להשיג FPS גבוה בפחד, מחשבים ניידים CPU שלי הוא הרבה יותר טוב מאשר מעבד של המחשב שלי אבל הביצועים שלי זה 7600GT חסת עלים 'הנייד שלי יש גרפיקה משולבת (GMA X3100) אשר בסמוך כדי להפוך פחד unplayble FPS (13 -19 FPS). מספר הצעות הן לבדוק מה יש לך משבצת availible שלך MoBo, PCI-E היא רחוקה מיטב (זול וטוב), אם את AGP שלה לא סוף העולם, אתה עדיין יכול לקבל X1950 או HD 2600 או 7900GT בערך £ 60 $ או 100 אשר עדיין טוב מאוד performers. ביש מזל, אבל אם יש ו-PCI אתה יכול עדיין לקבל 6200 מ eBay cheaply אשר משיגה playable FPS ברוב 2 שנים או משחקים ישנים. מקווה שאני עזרתי
Old 16 ינואר 2009, 15:29
חבר קבוצת

אם יש לו תוכנית ההתקנה הישנה AGP או PCI אז רק לקבל מחשב חדש. זה לא שווה את השדרוג ישן אחד את מיטב החומרה ועדיין לא להיות מסוגל להפעיל את המשחקים החדישים ביותר כראוי.
Old 17 ינואר 2009, 10:14
חבר קבוצת

אם אתה רוצה לקבל את הכרטיס החדש gfx, אני מקבל את reccoment U CPU כדי להתאים את זה אחרת הולך להיות ממש קשה במקום. הם משחקים בכבדות התלויים על GFX, CPU & RAM.

אחר קשור ו חשוב לציין: אני רק שמעתי את אחד harddrives כיבוי, כי זה לא היה בשימוש. קול הוא די מגניב.
Reply

Register

סימניות
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.