mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Graphics Cards & Monitoriai

Register

Pašalinus pagal procesoriaus?

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 15, 2008, 16:57
Naujas Narys

Default Pašalinus pagal procesoriaus?

Sveiki, aš (o Crappy) Vartai GT5220 kad Aš atnaujinau iki 3Gb ram, ir aš ieškau naują grafikos plokštę. CPU yra gana lėtas, tad aš noriu gauti video korta, kad bus kuo greičiau, be procesoriaus ūkio atgal.

Is this even possible? Ar man reikia naujo CPU (arba nauju kompiuteriu)?

Aš daugiausia naudoti savo kompiuteryje Photoshop ir Wow, aš bandžiau žaisti FEAR, bet tai buvo daugiau kaip kaip žaidimo vaizdą ...

Thanks for any help!
Old Gruodis 15, 2008, 17:03
Administrator Grupė

Žaidimai yra labai GFX kortelė priklauso daugiau nei kas nors kitas.

Padėtų, jei jums sako kas CPU ir GPU, turite dabar.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Gruodis 16, 2008, 00:32
Naujas Narys

AMD Athalon 64bit

GPU integruotas dalykas, tai baisi.
Old Gruodis 23, 2008, 07:34
Narys

Taip, tikrai kažkiek grafikos kortelės forma, thats priežasties bijoti PowerPoint jums, Borto grafika yra skirtas parodyti langai ir thats apie paprastai.

Kas laikrodis greitis procesoriaus? Paprastai GHz kaip "2.4GHz"
Old Gruodis 28, 2008, 19:55
Narys

Jei turite plokštę be PCI-E galima nusipirkti ATI 3xxx AGP. arba 8 - serijos GeForce
Old Sausis 16, 2009, 15:15
Narys

kiek aš žinau, Athlon 64 nėra blogai ir tikrai labai geras dar priklausomai nuo to kaip senas jis. Unplayable PAS baimėje is'nt dėl procesoriaus, mano CPU yra kas blogiausia nei tavo, nes jos Socket 478 bet turiu 7600GT ir galiu dar pasiekti aukštą PAS baimėje, Mano nešiojamųjų kompiuterių procesorius yra daug geresnis nei mano kompiuterio procesoriaus bet mano 7600GT pralenkia ji cos "Mano nešiojamasis kompiuteris turi integruota grafika (GMA X3100) kurie FEAR šalia unplayble PAS (13 -19 PAS). Keletas patarimų patikrinti, ką žaidimų turite availible savo MOBO, PCI-E yra pats geriausias (nebrangi ir gera), jei jos AGP jos ne pasaulio pabaiga, vis dar galite gauti X1950 ir HD 2600 arba 7900GT apie £ 60 ar 100 $, kurie vis dar labai gerai atlikėjai. Bet jei jūsų pasisekė ir turi PCI vis dar galite gauti 6.200 iš eBay pigiau, kuriuo pasiekiamas žaisti PAS beveik 2 metų arba vyresni žaidimus. Tikiuosi padėjo
Old Sausis 16, 2009, 15:29
Narys

Jei jis yra senas AGP arba PCI-setup tada tiesiog gauti naują kompiuterį. Tai nėra verta atnaujinti senąjį savo geriausią įrangą ir vis dar negalės žaisti naujausius žaidimus tinkamai.
Old Sausis 17, 2009, 10:14
Narys

Jei norite gauti naują kortelę gfx, aš reccoment u get CPU tiks kitaip Jūsų ketina būti tikrai kietas vietoje. Žaidimai yra labai priklausomi nuo GFX, CPU & RAM.

Kitu nesusiję ir nesvarbios Pastaba: aš tik girdėjau viena iš mano harddrives išsijungia, nes ji nebuvo naudojama. garsas yra gana kietas.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.