mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Graphics Cards & Monitors

Register

Novērsis trūkumus ar CPU?

Reply

Thread Tools
Old Decembris 15, 2008, 16:57
New Member Group

Default Novērsis trūkumus ar CPU?

Sveiki, Man ir (diezgan crappy) Gateway GT5220, ka es modernizētas, lai 3GB ram, un es meklēju jaunu grafikas karti. CPU ir diezgan lēni, tādēļ es vēlos saņemt grafikas karti, kas būs tik ātri, cik iespējams, bez CPU turot to atpakaļ.

Vai tas vēl ir iespējams? Or do i need jaunu CPU (vai jaunu datoru)?

Es galvenokārt izmantot savu datoru Photoshop un WoW, es centos spēlēt FEAR bet tas bija vairāk kā priekšstatu par spēli ...

Thanks for any help!
Old Decembris 15, 2008, 17:03
Administrator Group

Spēles ir ļoti GFX karti atkarīgs nekā kaut kas cits.

Varētu palīdzēt, ja jūs teicāt, ko CPU un GPU jums ir pašlaik.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Decembris 16, 2008, 00:32
New Member Group

AMD Athalon 64bit

GPU ir integrēta lieta, tas ir briesmīgi.
Old Decembris 23, 2008, 07:34
Loceklis

Jā, noteikti iegūt sava veida grafikas karti, thats iemesls FEAR bija PowerPoint jums, borta grafikas ir izveidota, lai parādītu logu un thats par parasti.

Kāda pulksteņa ātrums ir CPU? Parasti GHz, piemēram, "2.4GHz"
Old Decembris 28, 2008, 19:55
Loceklis

ja Jums ir mātesplates nav PCI-E var nopirkt ATI 3xxx AGP. vai 8 - sērijas GeForce
Old Janvāris 16, 2009, 15:15
Loceklis

cik man zināms, Athlon 64 nav slikta un patiesībā diezgan labs vēl atkarībā cik veca tā ir. Unplayable FPS bailēs is'nt ko izraisa jūsu CPU, mans CPU ir daudz sliktākais nekā jūsu, jo tā Socket 478, bet man ir 7600GT, un es joprojām var sasniegt augstu FPS bailēs, mans laptops CPU ir daudz labāka nekā mana datora CPU bet mans 7600GT pārspēj to cos 'my laptop integrētas grafikas (GMA X3100), kas padara FEAR tuvu unplayble FPS (13 -19 FPS). Daži ieteikumi ir pārbaudīt, kādi spēļu esat availible jūsu MOBO, PCI-E ir pats labākais (lēti un labi) Ja tā AGP tā nav pasaules gals, jūs joprojām varat saņemt X1950 vai HD 2600 vai 7900GT par aptuveni £ 60 vai $ 100, kas joprojām ir ļoti labi izpildītāji. Taču, ja jūsu nelaimīgs un ir PCI Jūs varat saņemt 6.200 no ebay lēti ko sasniedz spēlei FPS lielākajā 2 gadus vai vecākas spēles. Ceru, ka palīdzēja
Old Janvāris 16, 2009, 15:29
Loceklis

Ja viņš ir vecs AGP setup vai PCI tad tikai iegūt jaunu datoru. Tas nav vērts uzlabošana vecā tās labākai aparatūras un joprojām nespēj spēlēt jaunākās spēles pareizi.
Old Janvāris 17, 2009, 10:14
Loceklis

Ja jūs vēlaties saņemt jaunā gfx karte, i reccoment u get CPU, lai atbilstu to citādi jūsu gatavojas būt patiesi grūts vietas. Spēles ir ļoti atkarīgas no GFX, CPU un RAM.

Citu nesaistītiem un nesvarīgs, ņemiet vērā: i tikai uzklausīja vienu no maniem harddrives slēgtu, jo tas netika lietots. skaņa ir diezgan vēss.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.