![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, mam (a crappy) Gateway GT5220 że uaktualniony do 3GB RAM, a ja poszukuje nowej karty graficznej. CPU jest dość powolny, dlatego chcę, aby otrzymać karty graficznej, że będzie jak najszybciej, bez procesora trzymając go z powrotem. Czy to jeszcze możliwe? Czy potrzebuję nowego procesora (lub nowym komputerze)? I przede wszystkim korzystać z mojego komputera na photoshop i WoW, i starał się odtworzyć FEAR, ale to było bardziej niż obraz gry ... Dziękujemy za pomoc! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gry są wysoce zależne od karty GFX nad niczym innym.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit W zintegrowanych GPU jest rzeczą, to straszne. |
|
| |||
| |||
| Tak, na pewno trochę formie karty graficznej, to powód FEAR był PowerPoint ci, na pokładzie grafiki mają pokazać okien i thats temat jest zwykle. Jaka jest szybkość zegara procesora? Zwykle w GHz jak "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| jeśli masz płytę główną z PCI-E można kupić ati 3xxx agp. lub 8 - seria GeForce |
|
| |||
| |||
| O ile wiem, Athlon 64 nie są złe i faktycznie całkiem nieźle jeszcze od starych, jak to jest. W niemożliwe FPS w FEAR is'nt spowodowane przez procesor, Mój procesor jest znacznie niż najgorsze od Ciebie swój Socket 478, ale mam 7600GT i mogę jeszcze osiągnąć wysokie FPS w FEAR, Moje laptopów CPU jest znacznie lepszy niż mój PC CPU ale mój 7600GT wyprzedza to cos' mój laptop posiada zintegrowaną grafiką (GMA X3100), które sprawiają, że FEAR blisko unplayble FPS (13 -19 FPS). Niektóre propozycje są sprawdzić, jakie masz gniazda availible w Mobo, PCI-E jest zdecydowanie najlepszym (Tanie i dobre), AGP Jeśli jej nie koniec świata, nadal można uzyskać X1950 lub HD 2600 lub 7900GT na temat £ 60 lub 100 dolarów, które są nadal bardzo dobre wykonawców. Ale jeśli ma pecha i PCI można jeszcze dostać 6200 z eBay tanio które osiąga odtwarzane w większości FPS 2 lat lub starszych gier. Nadzieja i pomógł |
|
| |||
| |||
| Jeśli ma on starych instalacji AGP lub PCI następnie prostu nowy komputer. Nie warto modernizacji starego jeden z jego najlepszych sprzętu i nadal nie jest w stanie odtwarzać najnowsze gry prawidłowo. |
|
| |||
| |||
| Jeśli chcesz otrzymać nowe karty gfx, i reccoment u get procesora, aby dopasować go inaczej twój będzie w naprawdę trudnych miejscu. Gry są w znacznej mierze uzależnione od GFX, procesora i pamięci RAM. W innym niezależnym i ważna uwaga: Ja tylko usłyszał jeden z moich harddrives zamknięty, ponieważ nie było w użyciu. dźwięk jest całkiem cool. |