mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Bottlenecked de procesor?

Reply

Thread Tools
Old 15 decembrie 2008, 16:57
Noile state Group

Buna, am o (destul de nasol) Gateway GT5220 care le-am actualizat la 3gb RAM, şi eu sunt în căutarea unui nou card de grafica. Procesorul este destul de lent, asa ca vreau sa iau o placă grafică, care va fi cât mai repede posibil, fără a procesorului exploataţie înapoi.

Asta chiar este posibil? Sau am nevoie de un nou procesor (sau calculator nou)?

Am cea mai mare utilizare computer pentru Photoshop si WoW, am încercat să joace Frica, dar a fost mai mult ca o imagine decât un joc ...

Multumesc pentru orice ajutor!
Old 15 decembrie 2008, 17:03
Administrator Group

Jocurile sunt foarte dependente de card GFX peste orice altceva.

Ar ajuta dacă mi-ai spus ce procesor GPU şi aveţi în prezent.

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 16 decembrie 2008, 00:32
Noile state Group

AMD Athalon 64bit

De GPU este integrat de lucru, este groaznic.
Old 23 decembrie 2008, 07:34
Grupul de stat

Da, sigur te-o formă grafică de carte, thats de Frica a fost un motiv pentru a te PowerPoint, aflate la bord, elemente grafice sunt concepute pentru a afişa ferestre şi thats despre este, de obicei.

Care este viteza de ceas a procesorului? De obicei, în GHz ca "2.4GHz"
Old 28 decembrie 2008, 19:55
Grupul de stat

daca aveti o placa de bază, fără a PCI-E, puteti cumpara un ati 3xxx AGP. sau de un 8 - seria GeForce
Old 16 ianuarie 2009, 15:15
Grupul de stat

Din câte ştiu eu, Athlon 64 nu sunt de rău şi de fapt, destul de bine în continuare în funcţie cât de vechi este. De unplayable FPS de frica is'nt cauzate de procesorul, procesorul meu este de departe cel mai rău decât a ta de la un socket 478, dar am un 7600GT si pot realiza încă ridicat FPS în teamă, laptop-uri, procesorul meu este mult mai bun decât al meu PC CPU dar mi-l 7600GT surclasează cos' meu laptop s-au integrat grafică (GMA X3100), care face în apropierea Frica de a unplayble FPS (13 -19 FPS). Unele sugestii sunt verifica ce slot ai availible în MoBo, PCI-E este de departe cel mai bun (ieftin şi bun), cazul său AGP sa nu sfârşitul lumii, puteţi să obţineţi sau X1950 HD 2600 sau 7900GT pentru despre £ 60 sau 100 dolari, care sunt încă foarte bun executanţi. Dar dacă vă nefericit şi au PCI puteţi obţine un 6200 de la ebay ieftin care realizeaza cel mai jucat FPS in 2 ani sau mai în vârstă jocuri. Sper ca am ajutat
Old 16 ianuarie 2009, 15:29
Grupul de stat

Dacă el are o veche AGP PCI apoi setup sau doar a lua un computer nou. Nu merită să fie modernizarea una veche la cel mai înalt nivel hardware şi încă nu se putea juca cele mai noi jocuri corect.
Old 17 ianuarie 2009, 10:14
Grupul de stat

Dacă doriţi să obţineţi o nouă carte de gfx, i reccoment u get a procesorului pentru a se potrivi cu ea altfel vă va fi foarte greu într-un loc. Jocurile sunt foarte mult în funcţie de GFX, CPU & RAM.

Pe un alt neînrudit şi neimportante Notă: am auzit unul de meu harddrives închide, pentru că nu a fost în utilizare. sunetul este destul de mişto.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.