![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Buna, am o (destul de nasol) Gateway GT5220 care le-am actualizat la 3gb RAM, şi eu sunt în căutarea unui nou card de grafica. Procesorul este destul de lent, asa ca vreau sa iau o placă grafică, care va fi cât mai repede posibil, fără a procesorului exploataţie înapoi. Asta chiar este posibil? Sau am nevoie de un nou procesor (sau calculator nou)? Am cea mai mare utilizare computer pentru Photoshop si WoW, am încercat să joace Frica, dar a fost mai mult ca o imagine decât un joc ... Multumesc pentru orice ajutor! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jocurile sunt foarte dependente de card GFX peste orice altceva.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit De GPU este integrat de lucru, este groaznic. |
|
| |||
| |||
| Da, sigur te-o formă grafică de carte, thats de Frica a fost un motiv pentru a te PowerPoint, aflate la bord, elemente grafice sunt concepute pentru a afişa ferestre şi thats despre este, de obicei. Care este viteza de ceas a procesorului? De obicei, în GHz ca "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| daca aveti o placa de bază, fără a PCI-E, puteti cumpara un ati 3xxx AGP. sau de un 8 - seria GeForce |
|
| |||
| |||
| Din câte ştiu eu, Athlon 64 nu sunt de rău şi de fapt, destul de bine în continuare în funcţie cât de vechi este. De unplayable FPS de frica is'nt cauzate de procesorul, procesorul meu este de departe cel mai rău decât a ta de la un socket 478, dar am un 7600GT si pot realiza încă ridicat FPS în teamă, laptop-uri, procesorul meu este mult mai bun decât al meu PC CPU dar mi-l 7600GT surclasează cos' meu laptop s-au integrat grafică (GMA X3100), care face în apropierea Frica de a unplayble FPS (13 -19 FPS). Unele sugestii sunt verifica ce slot ai availible în MoBo, PCI-E este de departe cel mai bun (ieftin şi bun), cazul său AGP sa nu sfârşitul lumii, puteţi să obţineţi sau X1950 HD 2600 sau 7900GT pentru despre £ 60 sau 100 dolari, care sunt încă foarte bun executanţi. Dar dacă vă nefericit şi au PCI puteţi obţine un 6200 de la ebay ieftin care realizeaza cel mai jucat FPS in 2 ani sau mai în vârstă jocuri. Sper ca am ajutat |
|
| |||
| |||
| Dacă el are o veche AGP PCI apoi setup sau doar a lua un computer nou. Nu merită să fie modernizarea una veche la cel mai înalt nivel hardware şi încă nu se putea juca cele mai noi jocuri corect. |
|
| |||
| |||
| Dacă doriţi să obţineţi o nouă carte de gfx, i reccoment u get a procesorului pentru a se potrivi cu ea altfel vă va fi foarte greu într-un loc. Jocurile sunt foarte mult în funcţie de GFX, CPU & RAM. Pe un alt neînrudit şi neimportante Notă: am auzit unul de meu harddrives închide, pentru că nu a fost în utilizare. sunetul este destul de mişto. |