menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Graphics Cards & Monitory

Register

Reply

Thread Tools
Old 15.decembra 2008, 16:57
Nový člen skupiny

Ahoj, já mám (skôr mizerný) Gateway GT5220 že som povýšený na 3GB RAM, a ja som hľadal novú grafickú kartu. CPU je pomerne pomalý, takže chcem mať grafickú kartu, ktorá bude čo najskôr, bez CPU hospodárstva je späť.

Je to ešte možné? Alebo sa aj potreba nového procesora (alebo nový počítač)?

Já väčšinou použiť počítač pre Photoshop a WoW, som sa snažil hrať FEAR, ale to bolo skôr ako obraz, ako je hra ...

Vďaka za akúkoľvek pomoc!
Old 15.decembra 2008, 17:03
Administrátor Skupina

Hry sú silne závislé na GFX kartu viac ako čokoľvek iného.

By pomohlo, ak si povedal, čo CPU a GPU máte v súčasnosti.

Môj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základná doska:
HP nForce 560
Pamäť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150 Palubný integrovanej
Zvuková karta:
5.1 Palubný integrovanej
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chladenie:
Sklad HP
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 10MB Panny Satelit
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokouhlý
Operačný systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 16.prosince 2008, 00:32
Nový člen skupiny

AMD Athalon 64bit

O integrované GPU je vec, je to strašné.
Old 23.prosince 2008, 07:34
Člen Skupina

Jo, určite si nejakú formu grafickú kartu, to je dôvod, FEAR bol powerpoint na vás, na palube s grafikou sú určené pre zobrazenie okna a to je asi je obvykle.

Aký čas je rýchlosť procesora? Obvykle v GHz ako "2.4GHz"
Old 28. decembra 2008, 19:55
Člen Skupina

Ak máte základnú dosku s PCI-E môžete kúpiť ati 3xxx AGP. alebo 8 - série GeForce
Old 16. januára 2009, 15:15
Člen Skupina

Pokiaľ viem, Athlon 64, nie sú zlé a vlastne docela dobrej ešte podľa toho, ako starý je. V nehratelný FPS FEAR v is'nt spôsobené váš procesor, môj CPU je ďaleko najhoršie, ako vy, pretože jeho socket 478, ale já mám 7600GT a aj napriek tomu môžu dosiahnuť vysoký v FPS FEAR, notebooky Môj procesor je oveľa lepšie ako moje PC CPU ale moje 7600GT prekoná ju cos' môj notebook má integrovanou grafikou (GMA X3100), ktoré spôsobujú, že FEAR blízkosti unplayble FPS (13 -19 FPS). Niektoré návrhy sú kontrolovať to, čo máte slot dispozícii vo vašom Mobo, PCI-E je zďaleka najlepšie (lacné a dobré), ak je jeho AGP nie je jej koniec sveta, stále sa môžete dostať X1950 alebo HD 2600 alebo 7900GT za cca 60 libier alebo 100 dolárov, ktoré sú stále veľmi dobré interpretov. Ale ak vaša smolu a PCI stále sa môžete dostať z 6200 ebay lacno hratelný FPS, ktorá dosahuje vo väčšine 2 rokov a starší hry. Dúfam, že som pomohol
Old 16 január 2009, 15:29
Člen Skupina

Ak má starý AGP alebo PCI nastavenia potom stačí si kúpiť nový počítač. Nie je to dobré modernizácia starého jeho najlepším hardvérom a stále nie je schopný hrať najnovšie hry správne.
Old 17 január 2009, 10:14
Člen Skupina

Ak chcete získať nové GFX kartu, aj reccoment a dostať sa cpu do zápasu je inak váš bude naozaj ťažké mieste. Hry sú silne závislé na GFX, CPU & RAM.

Na inom nespriazneným a bezvýznamná poznámka: Len som počul jeden z mojich disky vypínanie, pretože nebolo v prevádzke. zvuk je docela v pohodě.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.