![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок, имам (радије јебани) приступнички ГТ5220 да сам надоградити на 3гб рам, и ја сам у потрази за новом графичком картицом. ЦПУ је прилично споро, па желим да добијем графичком картицом која ће бити што је брже могуће, без ЦПУ држећи га назад. Да ли је то још могуће? Или ми треба нова ЦПУ (или ново рачунар)? И мој рачунар углавном користите за Пхотосхоп и УОУ, ЈА суђен за игра Феар али то је био више као слику него игре ... Хвала за било какву помоћ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Игре су јако зависна ГФКС картице преко свега.
| |||
| |||
| АМД Атхалон 64бит Тхе ГПУ интегрисан је ствар, то је страшна. |
|
| |||
| |||
| Да, дефинитивно добити неки облик графичке картице, тај разлог бој био ПоуерПоинт вам, онбоард графика су дизајнирани за приказивање прозора и тај је обично око. Шта је цлоцк спеед ЦПУ? Обично у ГХз попут "2.4ГХз" |
|
| |||
| |||
| ако имате матичне плоче без ПЦИ-е можете купити АГП АТИ 3кскскс. или 8 - серија ГеФорце |
|
| |||
| |||
| Дуг као ЈА кноткле, Атхлон 64 није лоше, заправо прилично добро и даље, у зависности колико је стара. Тхе унплаыабле ФПС у страху ис'нт узроковане вашим ЦПУ, ЦПУ Мој је далеко најгоре од твој један од његових соцкет 478, али имам 7600ГТ и ја се још увек може постићи високу ФПС у страху, ЦПУ Мој лаптоп је далеко бољи од мог рачунара Процесор али моја 7600ГТ надмаши то цос' имати мој лаптоп интегрисана графика (ГМА Кс3100), које чине Феар близу унплаыбле ФПС (13 -19 ФПС). Неки предлози су проверити шта слот имате аваилибле у вашем МоБо, ПЦИ-Е је далеко најбољи (Јефтин и добри), ако је његов АГП не његова краја света, још увек можете добити ХД Кс1950 или 2600 или 7900ГТ за око £ 60 или 100 $, који су још увек врло добра извођача. Али ако ваше злосретан ПЦИ и имају још увек можете добити из 6200 ебаы јефтино који постиже играти у већини ФПС 2 године или старији игре. Надати ја помогао |
|
| |||
| |||
| Ако је стари АГП или ПЦИ сетуп онда тек добили нови компјутер. Није вриједно надоградњу старог један њен најбољи хардвер и даље не буде у могућности да игра најновије игре исправно. |
|
| |||
| |||
| Ако желите да добијете нову гфкс картицу, и добити у реццомент ЦПУ на утакмицу ако се иначе ваш ће се у врло тешкој месту. Игре су јако зависи о ГФКС, ЦПУ и РАМ. На другом неповезане и неважан напомена: Чуо сам само један од мојих харддривес искључи јер није била у употреби. звук је згодан хладан. |