![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Ben (çok rezil) ben 3GB RAM yükseltme Gateway GT5220 var ve yeni bir grafik kartı arıyorum. CPU değil, böylece olması mümkün olduğu kadar hızlı bir grafik kartı almak istiyorum, CPU geri tutmadan yavaş. Bu bile mümkün mü? Veya yeni bir işlemci (veya yeni bir bilgisayar) ihtiyacım var? Çoğunlukla Photoshop ve WoW, i için bilgisayar kullanmak FEAR oynamak için ama bu bir oyun, bir resim gibi oldu ... Thanks for any help! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Oyunlar çok Gfx kartı başka bir şey üzerinden bağlıdır.
| |||
| |||
| AMD Athalon 64bit Bu GPU, bu korkunç's şey entegre edilmiştir. |
|
| |||
| |||
| Evet, kesinlikle, grafik kartının bir şekilde elde nedeni FEAR that size bir PowerPoint olduğunu, Teknede grafik pencereler ve ilgili şu göstermek için tasarlanmıştır genellikle. Ne saat hızı CPU nedir? GHz genellikle "2.4GHz" gibi |
|
| |||
| |||
| Eğer PCI bir anakart var-e 3xxx AGP ATI satın alabilirsiniz. veya 8 - dizi GeForce |
|
| |||
| |||
| bildiğim kadarıyla, Athlon 64 ve gerçekten çok iyi ne o eski göre kötü değil. FEAR is'nt CPU kaynaklanan bir oynanamaz FPS My CPU çok daha kötü olan bir Soket 478 ama bir 7600GT ve hala FEAR yüksek FPS ulaşabilirsiniz varsa beri benim dizüstü bilgisayarlar işlemci çok daha iyi benim PC CPU daha is ama 7600GT bu marul iyi performans benim laptop) ile yakın unplayble FPS (13 -19 FPS) için FEAR yapmak grafik (GMA X3100 entegre var. , Hala için X1950 veya HD 2600 veya 7900GT alabilirsiniz dünyanın Eğer onun AGP onun değil sonunda bazı öneriler availible sizin MoBo, PCI olmak ne yuvası-E gözatabilirsiniz tarafından çok en iyi (ucuz ve iyi), hakkında £ 60 veya 100 $ olarak hala çok iyi bir performans vardır. Ama eğer şanssız ve hala eBay den ucuza en fazla 2 yıl veya daha büyük oyunlar çalnabilir FPS ulaştığı bir 6200 alabilirsiniz PCI var. Hope I yardım |
|
| |||
| |||
| Eğer daha sonra yeni bir bilgisayar almak eski bir kurulum AGP veya PCI vardır. Bu onun en iyi donanıma bir eski yükseltmek ve hala düzgün bir son oynamak mümkün olmayan değer değildir. |
|
| |||
| |||
| Eğer yeni bir Gfx kartı almak istiyorum, i reccoment başka sizin gerçekten zor yerde olacak bu maç için işlemci almak U. Oyunlar ağırlıklı Gfx, CPU ve RAM'e bağlı bulunmaktadır. Çünkü kullanımda değilse başka bir ilgisiz ve önemsiz not Açık: i tek benim harddrives ve kapatma duydum. Sesi güzel harika. |