менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Графічні карти & Монітори

Register

Bottlenecked від процесора?

Reply

Різьба Інструменти
Old 15 грудня 2008, 16:57
Нові члени групи

Привіт, у мене є (а Crappy) Gateway GT5220, що я підвищено до 3 Гб оперативної пам'яті, і я шукав нову відеокарту. Процесор досить повільно, тому що я хочу отримати графічну карту, яка буде якомога швидше, без процесора тримаючи її назад.

Хіба це взагалі таке можливо? Або мені потрібен новий процесор (або нового комп'ютера)?

В основному я використовувати свій комп'ютер для Photoshop і Ого, я намагався грати страху, але це було більше схоже на картину, ніж гра ...

Спасибо за будь-яку допомогу!
Old 15 грудня 2008, 17:03
Адміністратор групи

Гра дуже GFX карта залежні над-небудь ще.

Чи допоможе, якщо ви сказали, що процесор і GPU у вас в даний час.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 16 грудня 2008, 00:32
Нові члени групи

Athalon AMD 64bit

ГПУ комплексного річ, це жахливо.
Old 23 грудня 2008, 07:34
Член групи

Так, безумовно, отримати деякі форми графічної карти, Thats причина страх PowerPoint для вас, бортовий графікою призначені для вітрин і Thats Про звичайно.

Що Тактова частота процесора? Зазвичай в ГГц, як "2.4GHz"
Old 28 грудня 2008, 19:55
Член групи

Якщо у вас материнська плата без PCI-E ви можете купити ATI 3xxx AGP. або 8 - серія GeForce
Old 16 січня 2009, 15:15
Член групи

Наскільки я знаю, Athlon 64, не погано і насправді дуже хороша як і раніше, залежить, скільки років він є. Неіграем кадрів в секунду в FEAR is'nt викликані вашого процесора, мій процесор набагато гіршим, ніж у вас після його Socket 478, але в мене 7600GT і я все ще можу добитися високих FPS в страху, мій ноутбук процесор набагато краще, ніж мій процесор ПК але моя 7600GT перевершує його ство 'моєму ноутбуці є вбудована графіка (GMA X3100), які роблять FEAR поблизу unplayble FPS (13 -19 FPS). Деякі пропозиції перевірити, що у вас є Слот воювали в MoBo, PCI-E є найкращою (дешеві і хороші), якщо її AGP своєї не кінець світу, ви все одно можете отримати X1950 або HD 2600 або 7900GT близько £ 60 або $ 100, які як і раніше дуже хороші виконавці. Але якщо пощастило і PCI ви все ще можете отримати від 6200 Ebay дешево, яка досягає іграбельних FPS в більшості 2 років або старше гри. Hope I допомогли
Old 16 січня 2009, 15:29
Член групи

Якщо він має стару установку AGP або PCI то просто отримати новий комп'ютер. Не варто модернізація старої його кращі апаратні і до цих пір не в змозі грати в новітні ігри правильно.
Old 17 січня 2009, 10:14
Член групи

Якщо ви хочете отримати нову карту GFX, я reccoment U Get процесора відповідно інакше ваша буде в дуже жорсткої місці. Ігри в значній мірі залежить від GFX, CPU & RAM.

На іншому пов'язані і неважливе Примітка: Я тільки що почув один з моїх жорсткі диски закриття, оскільки воно не використовується. звук досить прохолодно.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.