![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, у мене є (а Crappy) Gateway GT5220, що я підвищено до 3 Гб оперативної пам'яті, і я шукав нову відеокарту. Процесор досить повільно, тому що я хочу отримати графічну карту, яка буде якомога швидше, без процесора тримаючи її назад. Хіба це взагалі таке можливо? Або мені потрібен новий процесор (або нового комп'ютера)? В основному я використовувати свій комп'ютер для Photoshop і Ого, я намагався грати страху, але це було більше схоже на картину, ніж гра ... Спасибо за будь-яку допомогу! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гра дуже GFX карта залежні над-небудь ще.
| |||
| |||
| Athalon AMD 64bit ГПУ комплексного річ, це жахливо. |
|
| |||
| |||
| Так, безумовно, отримати деякі форми графічної карти, Thats причина страх PowerPoint для вас, бортовий графікою призначені для вітрин і Thats Про звичайно. Що Тактова частота процесора? Зазвичай в ГГц, як "2.4GHz" |
|
| |||
| |||
| Якщо у вас материнська плата без PCI-E ви можете купити ATI 3xxx AGP. або 8 - серія GeForce |
|
| |||
| |||
| Наскільки я знаю, Athlon 64, не погано і насправді дуже хороша як і раніше, залежить, скільки років він є. Неіграем кадрів в секунду в FEAR is'nt викликані вашого процесора, мій процесор набагато гіршим, ніж у вас після його Socket 478, але в мене 7600GT і я все ще можу добитися високих FPS в страху, мій ноутбук процесор набагато краще, ніж мій процесор ПК але моя 7600GT перевершує його ство 'моєму ноутбуці є вбудована графіка (GMA X3100), які роблять FEAR поблизу unplayble FPS (13 -19 FPS). Деякі пропозиції перевірити, що у вас є Слот воювали в MoBo, PCI-E є найкращою (дешеві і хороші), якщо її AGP своєї не кінець світу, ви все одно можете отримати X1950 або HD 2600 або 7900GT близько £ 60 або $ 100, які як і раніше дуже хороші виконавці. Але якщо пощастило і PCI ви все ще можете отримати від 6200 Ebay дешево, яка досягає іграбельних FPS в більшості 2 років або старше гри. Hope I допомогли |
|
| |||
| |||
| Якщо він має стару установку AGP або PCI то просто отримати новий комп'ютер. Не варто модернізація старої його кращі апаратні і до цих пір не в змозі грати в новітні ігри правильно. |
|
| |||
| |||
| Якщо ви хочете отримати нову карту GFX, я reccoment U Get процесора відповідно інакше ваша буде в дуже жорсткої місці. Ігри в значній мірі залежить від GFX, CPU & RAM. На іншому пов'язані і неважливе Примітка: Я тільки що почув один з моїх жорсткі диски закриття, оскільки воно не використовується. звук досить прохолодно. |