![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички Купи съвсем нов 9600gt за ъпгрейд от myold 7300gs. в очакване Аз също повиши до 750 вата PSU PCIE с допълнително захранване. всичко работи finr след инсталиране, обновяване и коригиране на водача резолюция и спецификациите. но само за около половин час, или така, се появява съобщение за грешка първия казва графична карта не получава достатъчно мощност или има системна грешка. след още пет минути около 50 грешка кутии poped се казва там е Пусни DLL NvCpl.dll грешка и не успя да се инициализира. След това COMP било замрази или се пускат в mimnimal представяне. Всеки представа какво е станало? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3ghz, 2GB овен, 750 вата PSU, sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква е цената на PSU модел? Знаете ли деинсталирате старата шофьори?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Здрасти PSU е Cit 750 Тиха, нищо не съм чувал и преди. Не unistall стария драйвер, помислих, че е повече от актуална информация, тъй като тя е една и съща компания. Трябва ли да деинсталирате и повторно инсталиране на всичко? Наздравици |
|
| |||
| |||
| Колко релси имате ли и каква е максималната amperage върху тях |
|
| |||
| |||
| Не е 100% сигурен какво да кажеш-връзки? Ами 8 вярвам. С обхват от 2,5 до 30A? Съжаляваме, но се надявам, че е това, което сте били питам??? |
|
| |||
| |||
| Можете ли да намерите етикета като този http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg на ПС, така и да ми кажете напрежения вата и усилватели |
|
| |||
| |||
| Yepp, ето го: 3,3 V = 28а, +5 V = 30A, 12 V1 = 20а, 12 V2 = 20а,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| и единственото, което мога да мисля за сега е 9600 нуждае от поне 26 ампера как е вашият компютър свързан? Имате ли друг PCI-E или 2 MOLEX за PCI-E адаптер? |
|
| |||
| |||
| За съжаление не, но къде ще го свържете с графична карта, дори ако имах едно? Ако дам това PSU назад и погледнете за една с 12 V и 26 или по-големи A? |
|
| |||
| |||
| Добре е, че дойде с всички адаптери за нищо? I wouldnt върне PS просто още, но тя изглежда да е проблем. можете да използвате стария си видео-карта със захранване? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Грешка изскачащото; ie7 възникна и грешка ... | jonkon2 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 30 Май 2009 00:30 |
| NVidia GeForce 9600GT Vs. PS3 | CodeFreakC | Графика на карти & Монитори | 9 | 20 Октомври, 2008 00:52 |
| Bfg 9600gt Oc | ghbnic | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Окт 2008 14:24 |
| BFG Техно 9600GT OC 512MB | ghbnic | Графика на карти & Монитори | 15 | 25 май 2008 г. 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Графика на карти & Монитори | 56 | 25 Март 2008 11:14 |
| Нишка Инструменти | |
| |