![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny Koupil brandnew 9600gt na upgrade z myold 7300gs. v očekávání i také upgradovat na 750w PSU s extra PCIe napájení. všechno pracoval finr po instalaci aktualizace řidiče a úpravě řešení a specifikace. ale jen asi půl hodiny, nebo tak, mám se chybová zpráva říká první grafické kartě nedostává dostatek energie, nebo je k systémové chybě. Po dalších pěti minut asi 50 chyb boxy poped až řekl, že je spuštěn dll chybu a NvCpl.dll nepodařilo inicializovat. Po tomto comp buď zmrazil nebo spouštět na mimnimal výkon. Kdokoliv představu o tom, co je špatně? Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3ghz, 2gb ram, 750w PSU, Sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co je to PSU model? Měli jste odinstalovat staré ovladače?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nazdar PSU je CIT 750 Tichý, nic jsem neslyšel o dřív. Nevygeneroval unistall starého řidiče, myslela, že to bylo spíš o aktualizaci, protože se stejnou společností. Mám všechno odinstalovat a znovu nainstalovat? Na zdraví |
|
| |||
| |||
| kolik kolejích máte a jaká je max. proudová intenzita na ně |
|
| |||
| |||
| Není 100% jistý, co myslíš-připojení? No 8 věřím. Se pohybují v rozmezí od 2,5 do 30A? Je nám líto, ale doufám, že je to, co jste byli dotazem? |
|
| |||
| |||
| najdete štítek takhle http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg v PS a řekni mi napětí watty a ampéry |
|
| |||
| |||
| Yepp, tady je: +3.3 V = 28A, +5 V = 30A, +12 V1 = 20A, +12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| i jediná věc můžu myslet teď je 9600 potřebuje minimálně 26 amper, jak je váš počítač připojen? Máte jiný PCI-E nebo 2 MOLEX na PCI-E adapter? |
|
| |||
| |||
| Bohužel ne, ale pokud bych měl připojit ke grafické kartě, i když jsem měl? Mám tento PSU zpět a podívat se na jeden +12 V a 26 A nebo větší? |
|
| |||
| |||
| dobře se to přijít s jakoukoli adaptéry pro nic? Já bych vrátit PS Jen ještě, ale zdá se to být problém. Můžete použít starou grafickou kartu s napájení? |