![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Όλα Αγόρασα ένα brandnew 9600gt για την αναβάθμιση από myold 7300gs. Επίσης, εν αναμονή αναβαθμιστούν σε 750w PSU με έξτρα PCIE τροφοδοτικό. πάντα εργάστηκε finr μετά την εγκατάσταση, την επικαιροποίηση και την προσαρμογή του οδηγού ψήφισμα και specs. αλλά μόνο για μισή ώρα περίπου, έχεις ένα μήνυμα σφάλματος που λέει πρώτη κάρτα γραφικών δεν λαμβάνουν αρκετή ενέργεια ή υπάρχει σφάλμα του συστήματος. μετά από πέντε λεπτά περίπου 50 λάθος κουτιά poped μέχρι λέγοντας υπάρχει τρέχει dll λάθους και NvCpl.dll απέτυχε να προετοιμαστεί. Μετά από αυτή την ΜΥΔ είτε πάγωσε ή κινούνται με mimnimal επιδόσεις. Ο καθένας μια ιδέα για το τι είναι λάθος; Windows XP MCE, 2 Intel Core 2 * 3GHz, 2GB RAM, 750watt PSU, Sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ποιο είναι το PSU μοντέλο; Μήπως απεγκαταστήσετε την παλιά τους οδηγούς;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Γεια σου PSU είναι 750 CIT Αθόρυβο, δεν έχω ακούσει από πριν. Δεν unistall παλιό οδηγό, Νόμιζα ότι ήταν περισσότερα από μια ενημέρωση, δεδομένου ότι είναι ίδια εταιρεία. Πρέπει να απεγκαταστήσετε τα πάντα και να εγκαταστήσετε εκ νέου; Εις υγεία |
|
| |||
| |||
| πόσα σιδηροτροχιών έχετε και ποια είναι η μέγιστη ένταση για τους |
|
| |||
| |||
| Δεν έχει 100% σίγουρος τι εννοείς-συνδέσεις; Λοιπόν 8 πιστεύω. Με μια σειρά από 2,5 έως 30A; Συγνώμη, αλλά ελπίζω ότι είναι αυτό που σας ζητούν;;; |
|
| |||
| |||
| μπορείτε να βρείτε ένα σήμα όπως αυτό http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg σχετικά με το PS και να μου πει το τάσης watt και αμπέρ |
|
| |||
| |||
| Yepp, εδώ είναι: 3,3 V = 28Α, +5 V = 30A, 12 V1 = 20A, 12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| και το μόνο που μπορώ να σκεφτώ τώρα είναι το 9600 πρέπει τουλάχιστον 26 αμπέρ πώς ο υπολογιστής σας είναι συνδεδεμένος; Έχετε άλλη PCI-E ή 2 molex για την PCI-E προσαρμογέα; |
|
| |||
| |||
| Δυστυχώς δεν, αλλά πού θα μου το συνδέσετε με την κάρτα γραφικών ακόμα και αν είχα ένα; Θα πρέπει να δώσει σε αυτό το PSU πίσω και να αναζητήσουν ένα με 12 V και 26 ή μεγαλύτερο A; |
|
| |||
| |||
| καλά έκανες έρχονται με κάθε προσαρμογείς για κάτι; i wouldnt επιστρέψουν το PS μόνο ακόμη, αλλά φαίνεται να είναι το πρόβλημα. μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παλιά σας κάρτα βίντεο με το τροφοδοτικό; |