![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi All Kupio brandnew 9600gt za nadogradnju iz myold 7300gs. u očekivanju sam nadograditi u 750w PSU sa extra PCIE napajanje. sve što je radila finr nakon instalacije, ažirirajući vozač i podešavanje rezolucije i naočale. ali samo za oko pola sata ili tako, dobili poruku o pogrešci kazivanje prvi grafičkom karticom ne prima dovoljno snage ili se sistemska pogreška. nakon pet minuta drugog cca 50 kutije poped up greška kazivanje je pokrenuti dll NvCpl.dll pogrešku i nije uspio inicijalizirati. Nakon toga comp ili smrznuti ili trčanje na mimnimal učinkovitost. Svatko ideju o tome što je pogrešno? Windows XP MCE, Intel 2 core 2 * 3ghz, 2GB RAM-a, 750watt PSU, Sweex 9600gt 512 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| PSU Koji je model? Jeste li deinstalirati stare drivere?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Bok PSU je 750 Nečujni cit., ništa sam čuo prije. Nije stara unistall driver, mislio to je bio više ažuriranje, budući da je ista tvrtka. Trebam li sve deinstalirati i ponovno instalirati? Živjeli |
|
| |||
| |||
| šina koliko imate i što je max amperača na njih |
|
| |||
| |||
| Nije 100% siguran što znače-konekcije? Pa 8 verujem. Sa rasponu od 2,5 do 30A? Na žalost, se nadam da je ono što su molba? |
|
| |||
| |||
| možete pronaći oznaku ovako http://www.hardwaremods.com/images/a.../psu-label.jpg na PS i recite mi naponi vati i pojačala |
|
| |||
| |||
| Yepp, ovdje je: 28a = 3,3 V, 5 V = 30A, 12 V1 = 20A, 12 V2 = 20A,-12V = 0.3A, +5 VSB = 2.5A 750W |
|
| |||
| |||
| i jedina stvar ja mogu misliti na što sad je 9600 zahtijeva najmanje 26 kako je pojačala svoje računalo spojeno? Imate li neki drugi PCI-e ili za 2 molex to PCI-E adapter? |
|
| |||
| |||
| Nažalost ne, ali gdje bih ga spojiti na grafičke kartice, čak i ako sam imala jedan? Trebam li dati ovu PSU povratak i potražite onaj sa 12 V i 26 ili veću A? |
|
| |||
| |||
| dobro to doći s bilo adapteri za ništa? I wouldnt vratiti PS samo još, ali čini se da je problem. možete li koristiti svoj stari video kartica s napajanje? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Greška popup; IE7 naišao i pogreške ... | jonkon2 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 30. svibanj 2009 00:30 |
| Nvidia GeForce 9600GT vs. PS3 | CodeFreakC | Graphics Cards & Monitors | 9 | 20. listopad 2008 00:52 |
| Bfg 9600gt oc | ghbnic | Graphics Cards & Monitors | 3 | 10. listopad 2008 14:24 |
| BFG Techno 9600GT OC 512MB | ghbnic | Graphics Cards & Monitors | 15 | 25. svibanj 2008 04:33 |
| 9600gt | redden137 | Graphics Cards & Monitors | 56 | 25. ožujak 2008 11:14 |
| Thread Tools | |
| |